Kodin uusi mehukirja Orvokkimehusta mustaseljajuomaan ja karviaismehusta puolukkaglögiinPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan.
Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin. Yhdistämällä uusia aineksia vanhoihin suosikkeihin, kuten vaikkapa mustaviinimarjaan, syntyy mahtavia juomia arkeen ja juhlaan.
Kirja kertoo myös, miten mm. erilaisia yrttejä ja kukkia voidaan käyttää mehujen valmistuksessa.
80 juomareseptin lisäksi kirjassa on mainioita ohjeita siitä, miten mehujen valmistuksessa tähteeksi jäävästä marja- tai hedelmäsoseesta syntyy maukkaita hilloja tai jälkiruokakastikkeita.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2018
Sivumäärä: 160 s.
Kirjastoluokka: 68.27
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523751699

Muuta: Suomennos Katarina Luoma, Kansi Kristin Lidström

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.