Haluatko kirjailijaksi?

Minerva Kustannus ottaa vastaan kotimaisia kauno- ja tietokirjallisuuden käsikirjoituksia. Toivomme käsikirjoitukset toimitettavan sähköisesti.

Romaanikäsikirjoitukset: romaanikasikirjoitukset@minervakustannus.fi
Tietokirjakäsikirjoitukset: tietokasikirjoitukset@minervakustannus.fi Lastenkirjakäsikirjoitukset: lastenkirjakasikirjoitukset@minervakustannus.fi

Lähetä käsikirjoituksesi mahdollisimman valmiina ja viimeisteltynä. Jos olet epävarma, sopiiko se kustannusohjelmaamme, voit ottaa meihin yhteyttä jo etukäteen esimerkiksi sähköpostilla. Otamme vastaan myös kirjaideoita sekä ehdotuksia tasokkaiksi käännöskirjoiksi. Minerva ei julkaise runo- tai novellikokoelmia.

Laita käsikirjoituksesi mukaan lyhyt saatekirje. Kerro omasta kirjoittajataustastasi sekä käsikirjoituksen mahdollisista kohderyhmistä. Jos sinulla on tarjota meille markkinointiapua ja -kanavia, niin ne kannattaa ehdottomasti mainita. Lisäksi voit lyhyesti kuvailla käsikirjoituksesi sisältöä ja kertoa, miksi se sinun mielestäsi kannattaisi julkaista.

Saapuneisiin käsikirjoituksiin perehtyminen on aikaa vievää työtä. Tutustumme jokaiseen saamaamme käsikirjoitukseen, mutta valitettavasti emme voi vastata kaikille. Palaamme asiaan, mikäli käsikirjoitus kiinnostaa.

Meillä ei ole mahdollisuutta antaa palautetta käsikirjoituksista, joita emme voi ottaa kustannusohjelmaamme. Arvostelupalvelua tarjoaa esimerkiksi Nuoren Voiman Liitto, ks. http://www.nuorenvoimanliitto.fi/.