Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan. Kaikkien tuntema porkkanakakku ei suinkaan ole ainoa makea leivonnainen, jonka mehevyyden salaisuus on vihanneksissa.
Tämä keittokirja esittelee aivan uusia aineksia ja makuyhdistelmiä, joilla kotileipuri taikoo toinen toistaan kauniimpia ja herkullisempia kakkuja. Pinaatti, punajuuri, porkkana, kukkakaali, maissi, fenkoli… mitä yllättävimmät ainekset tuovat kakkuihin uutta rakennetta, hienostunutta makua ja aivan upeita värejä.
Ysanne Spevackin innovatiiviset reseptit tarjoavat herkullisen tavan lisätä terveellisiä vihanneksia ruokavalioon.
Ilmestymisaika: | 4/2019 |
Sivumäärä: | 144 s. |
Koko: | 205 x 255 mm |
Sidosasu: | Sidottu, nelivärinen |
Kirjastoluokka: | 68.24 |
Kovakantisen ISBN: | 9789523128156 |
Sähkökirjan ISBN (epub): | 9789523750494 |
Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi Kansi Adelle Mahoney
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.
Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.
36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.
Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.