Painos väliaikaisesti loppu
Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.
Kirja sisältää perusteellisesti testatut ja selkeästi esitetyt ohjeet erilaisiin säilöntämenetelmiin ilmakuivauksesta aina maitohappokäymiseen ja etikkasäilöntään. Teos kertoo myös, mitkä säilöntämenetelmät sopivat parhaiten millekin lajille ja kuinka kauan eri menetelmillä valmistetut ruokasäilykkeet säilyvät.
Kirja tarjoaa myös parhaat reseptit hilloihin, marmeladeihin, mehuihin, hyytelöihin, likööreihin ja moniin muihin marja- ja hedelmäherkkuihin.
Ilmestymisaika: | 2/2016, viikolla 5 |
Sivumäärä: | 232 s. |
Kirjastoluokka: | 68.21 |
Muuta: suomennos Jutta jarvansalo, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.
Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.
Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.