Painos väliaikaisesti loppu
Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.
Kirja sisältää perusteellisesti testatut ja selkeästi esitetyt ohjeet erilaisiin säilöntämenetelmiin ilmakuivauksesta aina maitohappokäymiseen ja etikkasäilöntään. Teos kertoo myös, mitkä säilöntämenetelmät sopivat parhaiten millekin lajille ja kuinka kauan eri menetelmillä valmistetut ruokasäilykkeet säilyvät.
Kirja tarjoaa myös parhaat reseptit hilloihin, marmeladeihin, mehuihin, hyytelöihin, likööreihin ja moniin muihin marja- ja hedelmäherkkuihin.
Ilmestymisaika: | 2/2016, viikolla 5 |
Sivumäärä: | 232 s. |
Kirjastoluokka: | 68.21 |
Muuta: suomennos Jutta jarvansalo, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.