Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen. Mia Gahnen inspiroivat reseptit tuovat kaivattua vaihtelua ruokapöytään. Tavallisen tomaatti- ja kurkkusalaatin sijasta voi tarjota esimerkiksi provencelaista kukkakaalisalaattia savukalan kera, mansikoilla ja pippurisella vuohenjuustolla höystettyä pinaattisalaattia tai vaikkapa vietnamilaista banh mi -salaattia.
Maistuvien salaattien lisäksi kirjasta löytyy reseptejä keveisiin kesäruokiin, ihaniin kastikkeisiin, hyviin juomiin ja vastustamattomiin jälkiruokiin.
Ilmestymisaika: | 4/2017, viikolla 14 |
Sivumäärä: | 160 s. |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Sähkökirjan ISBN (epub): | 9789523751675 |
Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.
Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.
Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.
Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.