Mahtava matcha Japanilainen superfood Joanna Farrow ja Sinikka Piippo

Ainutlaatuisten ravitsevien, puhdistavien ja virkistävien ominaisuuksiensa ansiosta matchasta on tullut terveystietoisten suursuosikki. Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Matcha on lähtöisin Japanista, jossa siitä tehtyä teetä on juotu jo yli tuhat vuotta. Matchassa on moninkertaisesti enemmän hyviä ravinteita ja antioksidantteja kuin tavallisessa vihreässä teessä.

Matchaa voidaan käyttää myös ruoanlaitossa. Se soveltuu niin pää- kuin jälkiruokiin, smoothieihin, keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin leivontaan…

Kirjan yli 50 reseptiä opastavat miten monin tavoin matchaa voi käyttää – ja tehdä herkullisesta ruoasta myös superruokaa.

Kasvitieteilijä Sinikka Piippo on kirjoittanut kirjaan johdannon matchasta ja sen hämmästyttävistä terveysvaikutuksista.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2018, viikolla 33
Sivumäärä: 128 s.
Koko: 170 x 190 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 59.34
ISBN: 9789523126879
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523751682

Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

Kasvata itse omat vihanneksesi

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.