Kirja on loppuunmyyty.
Paleoruokavalio on noussut maailmalla suureen suosioon, koska se on erittäin tehokas tapa hallita painoa, lisätä energiaa ja parantaa suorituskykyä. Paleoruoka perustuu ajatukseen, että ihmiselle sopii geneettisesti parhaiten ravinto, jota syötiin ennen maanviljelyksen syntyä.
Odotettu keittokirja esittelee paleoruokavalion perusteet ja antaa erinomaiset ohjeet, joilla ruokavaliota voi noudattaa kaikilla aterioilla.
Erityisesti aamiaiset ja lounaat ovat erityisruokavaliota noudattaville hankalia. Kahviloista tai lounasravintoloista löytyy harvoin sopivia vaihtoehtoja. Paras tapa onkin valmistaa ruokansa itse ja kuljettaa eväät mukanaan töihin. Tämä ei kuitenkaan saa olla vaikeaa tai aikaa vievää.
Kirjassa on yli 100 herkullista, nopeasti valmistettavaa reseptiä, joiden avulla paleoruokavalion noudattaminen on helppoa kiireisimpinäkin päivinä.
Ilmestymisaika: | 8/2014, viikolla 39 |
Sivumäärä: | 192 s. |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Muuta: Suomennos Anna-Maija Luomi, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.
Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.
Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?