Kirja on loppuunmyyty.
Avokado on hämmästyttävän monipuolinen ruoka-aine, sillä sen mieto maku soveltuu niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokalajeihin. Kirja esittelee peräti 80 tapaa käyttää tätä todellisiin superruokiin kuuluvaa herkkua.
Avokado on maailman ravitsevin hedelmä. Se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja, hiilihydraatteja sekä elimistölle välttämättömiä rasvahappoja. Avokadon pitäisikin kuulua jokaisen ruokavalioon.
Kirja antaa ohjeet herkullisiin aamiaisiin, lounaisiin, päivällisin, salaatteihin, välipaloihin ja jälkiruokiin. Se myös esittelee eri avokadolajikkeet ja opastaa avokadon oikeaoppiseen käsittelyyn ja säilytykseen.
Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.
Ilmestymisaika: | 9/2013 |
Sivumäärä: | 192 s. |
Kirjastoluokka: | 68,2 |
Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.
Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.