Kirja: Kaikki avokadosta  (Gaby Dalkin)

Kirja on loppuunmyyty.

Kaikki avokadosta 80 herkullista ja terveellistä reseptiäGaby Dalkin

Avokado on hämmästyttävän monipuolinen ruoka-aine, sillä sen mieto maku soveltuu niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokalajeihin. Kirja esittelee peräti 80 tapaa käyttää tätä todellisiin superruokiin kuuluvaa herkkua.

Avokado on maailman ravitsevin hedelmä. Se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja, hiilihydraatteja sekä elimistölle välttämättömiä rasvahappoja. Avokadon pitäisikin kuulua jokaisen ruokavalioon.

Kirja antaa ohjeet herkullisiin aamiaisiin, lounaisiin, päivällisin, salaatteihin, välipaloihin ja jälkiruokiin. Se myös esittelee eri avokadolajikkeet ja opastaa avokadon oikeaoppiseen käsittelyyn ja säilytykseen.

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2013
Sivumäärä: 192 s.
Kirjastoluokka: 68,2

Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.