Kirja: Terveyttä taiteesta (Marjo-Riitta Simpanen)

Kirja on loppuunmyyty.

Terveyttä taiteesta Marjo-Riitta Simpanen

Terveyttä taitessta on upea kuvateos, lahjakirja ja tiivis tietopaketti mielenkiintoisesta aiheesta. Taide parhaimmillaan vaikuttaa ihmisen terveyteen eheyttävästi; tämä kirja kertoo kuvin ja sanoin, miten. Kirja on hieno kokoelma suomalaista taidetta viime vuosikymmeniltä. Mukana ovat muuan muassa Kirsi Neuvonen, Veikko Hirvimäkim Virpi Vanas, Frans Toikkanen, Carl Bengts, Erkki Heikkilä, Anna-Liisa Hakkarainen, Jaakko Valo, Kirsi Tapper ja Riitta Uusitalo. Kirjan taideteokset ovat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän teoksia.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2007
Sivumäärä: 80 s.
Kirjastoluokka: 70.1

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

222 keinoa saada unen päästä kiinniKim Jones

Kim Jonesin kirja on oiva apu ajoittaisista tai säännöllisistä nukahtamis- ja univaikeuksista kärsiville. Se tarjoaa peräti 222 tieteellisesti testattua menetelmää, jotka auttavat saamaan unen päästä kiinni ja nukkumaan hyvin.

Hoida kolesteroli ajoissaHelena Miettinen

Helena Miettisen kirja kertoo kansantajuisesti, mitä kolesterolista nykytutkimuksen valossa tiedetään ja miten suojautua sen aiheuttamilta sairauksilta. Teos tarjoaa tuoreinta tutkittua tietoa kolesterolista ja sen aineenvaihdunnasta sekä veren kolesteroliin vaikuttavista perinnöllisistä tekijöistä.

Elinvoimaa puistaSinikka Piippo

Ainutlaatuinen tietokirja siitä, miten ja miksi puut parantavat fyysistä ja psyykkistä terveyttämme.

Avantoon!Pasi Heikura, Pirkko Hiissa Huttunen, Taina Kinnunen, Antti Lindfors

Helppolukuinen ja käytännöllinen opas avanto- ja talviuinnin harrastajalle ja siitä kiinnostuneelle

Paskat geenit?Emilia Huvinen

Enemmän armollisuutta ja ymmärrystä, vähemmän tahdonvoimaa ja häpeää.Tämä kirja auttaa ymmärtämään oman kehon mekanismeja ja löytämään parhaat keinot pitää kilot kurissa.