Kuusi ainetta, jotka muuttavat elämäsi David JP Phillips

Optimoi aivosi ja paranna elämänlaatuasi pysyvästi

Hormonit ja aivojen välittäjäaineet vaikuttavat ratkaisevasti niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiimme. David JP Phillips opettaa, miten optimoida kehon kemia luonnonmukaisesti.

Saisiko olla hyvän mielen aineista, dopamiinista, serotoniinista ja endorfiinista, sekoitettu ”enkelicocktail”? Tai sittenkin aimo annos stressihormoni kortisolia? Aivojen välittäjäaineet ja hormonit vaikuttavat ratkaisevasti ihmisen hyvinvointiin, ja siksi kannattaa miettiä tarkkaan, millaisen hormonicocktailin keholleen luo.

Tämä kirja kertoo, miten jokainen voi omalla toiminnallaan luonnonmukaisesti aktivoida näitä välittäjäaineita kehossaan ja suunnata kohti toivomaansa tulevaisuutta. Vetävästi kirjoitettu ja helppolukuinen opas tarjoaa konkreettisia neuvoja jokaiselle, joka haluaa voida aidosti hyvin.

David JP Phillips on kansainvälisesti tunnettu ruotsalainen luennoitsija, jonka TED Talks -luennoilla ollut tähän mennessä 10 miljoonaa kuulijaa, ja jonka sosiaalisen median julkaisujen katselukerrat mitataan sadoissa miljoonissa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2023, viikolla 37
Sivumäärä: n. 225 s.
Koko: 135 x 215 mm
Sidosasu: sidottu
Kirjastoluokka: 59.3
Kovakantisen ISBN: 9789523759534
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523759541
Äänikirjan ISBN: 9789523759558

Muuta: Suomennos: Anna-Maija Luomi, Kansi: Kai Ristilä

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

Vastustuskykyä kasveistaSinikka Piippo & Pertti Salo

Käytännönläheinen opas kertoo, mitä kaikkia kasveja voi käyttää elimistön ja vastustuskyvyn vahvistamiseksi, miten ne vaikuttavat ja miten niitä käytetään.

Ymmärrä ihoasiJohanna Gillbro

Ensimmäinen kokonaisvaltainen ihonhoito-opas, joka auttaa ymmärtämään ihon rakennetta ja toimintaa, murtaa monia ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyviä myyttejä sekä opastaa tulkitsemaan kosmetiikan tuoteselosteita ja valitsemaan omalle iholle oikeat tuotteet.

Paskat geenit?Emilia Huvinen

Enemmän armollisuutta ja ymmärrystä, vähemmän tahdonvoimaa ja häpeää.Tämä kirja auttaa ymmärtämään oman kehon mekanismeja ja löytämään parhaat keinot pitää kilot kurissa.

Hoida kolesteroli ajoissaHelena Miettinen

Helena Miettisen kirja kertoo kansantajuisesti, mitä kolesterolista nykytutkimuksen valossa tiedetään ja miten suojautua sen aiheuttamilta sairauksilta. Teos tarjoaa tuoreinta tutkittua tietoa kolesterolista ja sen aineenvaihdunnasta sekä veren kolesteroliin vaikuttavista perinnöllisistä tekijöistä.

VillivihanneksetSinikka Piippo

Piippo kertoo kirjassaan villivihannesten sisältämistä aineosista,niiden vaikutuksesta terveyteemme sekä kasvien keruusta, säilönnästä, käyttö- ja valmistustavoista ja lääkkeellisistä vaikutuksista.