Kirja on loppuunmyyty.
Ann Fernholm nostaa kiivaana vellovan karppauskeskustelun aivan uudelle tasolle. Muotidieettien sijaan on aika tarkastella niitä vaikutuksia, joita jatkuvasti koholla oleva verensokeri aiheuttaa ihmiselle ja koko kansanterveydelle.
Fernholm osoittaa vääriksi jo pitkään voimassa olleet ruokasuositukset, jotka ovat saaneet meidät syömään vähemmän rasvaa, mutta epäterveen suuria määriä hiilihydraatteja. Sen seurauksena olemme yhä lihavampia ja sairaampia.
Tiedämme jo hyvin, että hiilihydraattien määrä ja laatu ruokavaliossa vaikuttaa painoon. Vähemmälle huomiolle ovat jääneet kaikki ne dramaattiset vaikutukset, joita etenkin korkean glykeemisen indeksin hiilihydraateilla on terveyteemme. Olemme sokeroimassa itsemme kuoliaiksi.
Fernholm on kaivautunut suorastaan salapoliisin ottein virallisten ravintosuositusten alkulähteille. Tuloksena on ravisuttava teos ruokailutottumustemme terveysvaikutuksista.
Ilmestymisaika: | 3/2013 |
Sivumäärä: | n. 250 s. |
Kirjastoluokka: | 59.34 |
Muuta: suomennos Laura Voipio, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
Suomen teeyrtit ovat erinomaisia terveyden lähteitä helposti ulottuvillamme. Niillä voi helpottaa esimerkiksi ihon, suoliston, hengitysteiden ja vaihdevuosien vaivoja sekä rauhoittaa tai virkistää mieltä.
Synnytyspelon hoitoon perehtyneiden lääkärien ja psykologien neuvot synnytykseen valmistautuvalle
Upeasti kuvitettu opaskirja parfyymien hurmaavaan maailmaan. Englantilaiset huippuasiantuntijat ovat koonneet yksiin kansiin kaiken, mitä hajuvesistä tulee tietää.
Sienten terveysvaikutukset ja tarkat tiedot sienten sisältämistä aineosista ensi kertaa kirjana.
Seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia luonnosta