Kirja on loppuunmyyty.
Ann Fernholm nostaa kiivaana vellovan karppauskeskustelun aivan uudelle tasolle. Muotidieettien sijaan on aika tarkastella niitä vaikutuksia, joita jatkuvasti koholla oleva verensokeri aiheuttaa ihmiselle ja koko kansanterveydelle.
Fernholm osoittaa vääriksi jo pitkään voimassa olleet ruokasuositukset, jotka ovat saaneet meidät syömään vähemmän rasvaa, mutta epäterveen suuria määriä hiilihydraatteja. Sen seurauksena olemme yhä lihavampia ja sairaampia.
Tiedämme jo hyvin, että hiilihydraattien määrä ja laatu ruokavaliossa vaikuttaa painoon. Vähemmälle huomiolle ovat jääneet kaikki ne dramaattiset vaikutukset, joita etenkin korkean glykeemisen indeksin hiilihydraateilla on terveyteemme. Olemme sokeroimassa itsemme kuoliaiksi.
Fernholm on kaivautunut suorastaan salapoliisin ottein virallisten ravintosuositusten alkulähteille. Tuloksena on ravisuttava teos ruokailutottumustemme terveysvaikutuksista.
Ilmestymisaika: | 3/2013 |
Sivumäärä: | n. 250 s. |
Kirjastoluokka: | 59.34 |
Muuta: suomennos Laura Voipio, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
Kim Jonesin kirja on oiva apu ajoittaisista tai säännöllisistä nukahtamis- ja univaikeuksista kärsiville. Se tarjoaa peräti 222 tieteellisesti testattua menetelmää, jotka auttavat saamaan unen päästä kiinni ja nukkumaan hyvin.
Käänteentekevä tietoteos kertoo miten stressi, masennus ja ahdistus voitetaan juoksulenkki kerrallaan.
Synnytyspelon hoitoon perehtyneiden lääkärien ja psykologien neuvot synnytykseen valmistautuvalle
Ainutlaatuinen tietokirja siitä, miten ja miksi puut parantavat fyysistä ja psyykkistä terveyttämme.
Miten erottaa oikea terveystieto huuhaasta, toimivat neuvot virheellisistä väittämistä? Lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti opastaa kirjassaan ymmärtämään ja tulkitsemaan ympärillämme vellovia, usein varsin ristiriitaisia terveysväittämiä.