Kodin uusi mehukirja Orvokkimehusta mustaseljajuomaan ja karviaismehusta puolukkaglögiinPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan.
Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin. Yhdistämällä uusia aineksia vanhoihin suosikkeihin, kuten vaikkapa mustaviinimarjaan, syntyy mahtavia juomia arkeen ja juhlaan.
Kirja kertoo myös, miten mm. erilaisia yrttejä ja kukkia voidaan käyttää mehujen valmistuksessa.
80 juomareseptin lisäksi kirjassa on mainioita ohjeita siitä, miten mehujen valmistuksessa tähteeksi jäävästä marja- tai hedelmäsoseesta syntyy maukkaita hilloja tai jälkiruokakastikkeita.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2018
Sivumäärä: 160 s.
Koko: 170 x 240 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.27
ISBN: 9789523126862

Muuta: Suomennos Katarina Luoma, Kansi Kristin Lidström

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Suomalainen puurokirjaTiia Koskimies

Suomalaisessa puurokirjassa on kaikkien perinteisten suomalaisten puurojen perusohjeet. Kotimaisten viljojen lisäksi kirjassa on gluteenittomista superviljoista valmistettuja puuroja sekä helppotekoisia ja trendikkäitä tuorepuuro-ohjeita.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

VeneruokaaJennie Gillander

Kirjan ohjeilla pienessä venekeittiössä syntyy vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa joka päivä.

VillivihanneskeittokirjaMarlene Gustawson

Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.