Kodin uusi mehukirja Orvokkimehusta mustaseljajuomaan ja karviaismehusta puolukkaglögiinPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan.
Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin. Yhdistämällä uusia aineksia vanhoihin suosikkeihin, kuten vaikkapa mustaviinimarjaan, syntyy mahtavia juomia arkeen ja juhlaan.
Kirja kertoo myös, miten mm. erilaisia yrttejä ja kukkia voidaan käyttää mehujen valmistuksessa.
80 juomareseptin lisäksi kirjassa on mainioita ohjeita siitä, miten mehujen valmistuksessa tähteeksi jäävästä marja- tai hedelmäsoseesta syntyy maukkaita hilloja tai jälkiruokakastikkeita.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2018
Sivumäärä: 160 s.
Koko: 170 x 240 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.27
ISBN: 9789523126862

Muuta: Suomennos Katarina Luoma, Kansi Kristin Lidström

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Juuri näin!Tiia Koskimies

Tiia Koskimies tarjoilee runsaasti uusia makuja ja valmistustapoja herkullisiin ja terveellisiin juuresruokiin.