Kodin uusi mehukirja Orvokkimehusta mustaseljajuomaan ja karviaismehusta puolukkaglögiinPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan.
Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin. Yhdistämällä uusia aineksia vanhoihin suosikkeihin, kuten vaikkapa mustaviinimarjaan, syntyy mahtavia juomia arkeen ja juhlaan.
Kirja kertoo myös, miten mm. erilaisia yrttejä ja kukkia voidaan käyttää mehujen valmistuksessa.
80 juomareseptin lisäksi kirjassa on mainioita ohjeita siitä, miten mehujen valmistuksessa tähteeksi jäävästä marja- tai hedelmäsoseesta syntyy maukkaita hilloja tai jälkiruokakastikkeita.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2018
Sivumäärä: 160 s.
Koko: 170 x 240 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.27
ISBN: 9789523126862

Muuta: Suomennos Katarina Luoma, Kansi Kristin Lidström

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

VillivihanneskeittokirjaMarlene Gustawson

Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

TulillaMatias Koskimies

Kirja kertoo sekä tulen että tulilla istumisen merkityksestä ihmisille. Samalla se johdattaa avotulella valmistettujen herkkujen äärelle.