Parhaat kesäsalaatit Mia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen. Mia Gahnen inspiroivat reseptit tuovat kaivattua vaihtelua ruokapöytään. Tavallisen tomaatti- ja kurkkusalaatin sijasta voi tarjota esimerkiksi provencelaista kukkakaalisalaattia savukalan kera, mansikoilla ja pippurisella vuohenjuustolla höystettyä pinaattisalaattia tai vaikkapa vietnamilaista banh mi -salaattia.
Maistuvien salaattien lisäksi kirjasta löytyy reseptejä keveisiin kesäruokiin, ihaniin kastikkeisiin, hyviin juomiin ja vastustamattomiin jälkiruokiin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2017, viikolla 14
Sivumäärä: 160 s.
Koko: 170 x 240 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 9789523124271

Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

TulillaMatias Koskimies

Kirja kertoo sekä tulen että tulilla istumisen merkityksestä ihmisille. Samalla se johdattaa avotulella valmistettujen herkkujen äärelle.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Herkuttele perunoilla Catherine Gerbod

Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?