Parhaat piirakat 50 suolaista ja makeaa herkkua kotikeittiöstäTiia Koskimies

Parhaat piirakat -kirjasta löytyy tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita karjalanpiirakoista kaali- ja lihapiirakkaan kuin uusia tuttavuuksia flammkuchenista ranskalaiseen galette-piirakkaan.
Ja mitäpä olisi piirakkakirja ilman iki-ihanaa mustikkapiirakkaa, suussa sulavaa mustaherukka-suklaapiirakkaa tai vaikkapa tuorejuusto-appelsiinipiirasta, joka viimeistään vie kielet mennessään? Myös gluteenitonta ja maidotonta dieettiä noudattaville on kehitelty omat ohjeensa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2016, viikolla 10
Sivumäärä: 136 s
Koko: 190 x 220 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 978-952-312-265-9

Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.