Vastapoimittua Ota talteen marjat, hedelmät, sienet ja vihanneksetUlla Karlström ja Cecilia Lundin

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.
Kirja sisältää perusteellisesti testatut ja selkeästi esitetyt ohjeet erilaisiin säilöntämenetelmiin ilmakuivauksesta aina maitohappokäymiseen ja etikkasäilöntään. Teos kertoo myös, mitkä säilöntämenetelmät sopivat parhaiten millekin lajille ja kuinka kauan eri menetelmillä valmistetut ruokasäilykkeet säilyvät.
Kirja tarjoaa myös parhaat reseptit hilloihin, marmeladeihin, mehuihin, hyytelöihin, likööreihin ja moniin muihin marja- ja hedelmäherkkuihin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2016, viikolla 5
Sivumäärä: 232 s.
Kirjastoluokka: 68.21
ISBN: 978-952-312-197-3

Muuta: suomennos Jutta jarvansalo, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Terveellistä ja hyvää kotikuivuristaMichelle Keogh

Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Juuri näin!Tiia Koskimies

Tiia Koskimies tarjoilee runsaasti uusia makuja ja valmistustapoja herkullisiin ja terveellisiin juuresruokiin.

Herkuttele perunoilla Catherine Gerbod

Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.