Kirja on loppuunmyyty.
Täydellinen opas raakaravinnosta ja sen terveysvaikutuksista kiinnostuneelle. Kirja esittelee kolme käänteentekevää dieettiohjelmaa: viikonlopun mittainen raakaravintokuuri, viikon dieetti sekä jatkuva raakaravintoruokavalio. Näihin kaikkiin saat myös täydelliset ruokaohjeet.
Yli 100 selkeää reseptiä herkullisiin ja vaihteleviin aterioihin, joiden pääpaino on terveellisyyden lisäksi nopeudessa ja valmistuksen helppoudessa.
Raakaravinto on kypsentämätöntä, ”elävää” ruokaa, jossa kaikki tärkeät vitamiinit, hivenaineet ja entsyymit ovat tallella. Lisäämällä raakaravinnon osuutta ruokavaliossasi saat nopeasti kokea sen lukuisat hyvää tekevät vaikutukset: paino putoaa, ruoansulatus ja vastustuskyky paranevat, ihon ja hiusten kunto kohenee, elinvoima ja energia lisääntyvät, turvotus laskee, allergiat helpottavat, unen laatu paranee, mieliala kohenee, sydän- ja verisuonitautien, diabeteksen ja muiden kroonisten sairauksien riski pienenee.
Ilmestymisaika: | 3/2012 |
Sivumäärä: | 160 s. |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.
Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.
Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?