Kirja: Raakaravinto (Christine Bailey)

Kirja on loppuunmyyty.

Raakaravinto Tie terveyteen, vireyteen ja painonhallintaanChristine Bailey

Täydellinen opas raakaravinnosta ja sen terveysvaikutuksista kiinnostuneelle. Kirja esittelee kolme käänteentekevää dieettiohjelmaa: viikonlopun mittainen raakaravintokuuri, viikon dieetti sekä jatkuva raakaravintoruokavalio. Näihin kaikkiin saat myös täydelliset ruokaohjeet.

 

Yli 100 selkeää reseptiä herkullisiin ja vaihteleviin aterioihin, joiden pääpaino on terveellisyyden lisäksi nopeudessa ja valmistuksen helppoudessa.

 

Raakaravinto on kypsentämätöntä, ”elävää” ruokaa, jossa kaikki tärkeät vitamiinit, hivenaineet ja entsyymit ovat tallella. Lisäämällä raakaravinnon osuutta ruokavaliossasi saat nopeasti kokea sen lukuisat hyvää tekevät vaikutukset: paino putoaa, ruoansulatus ja vastustuskyky paranevat, ihon ja hiusten kunto kohenee, elinvoima ja energia lisääntyvät, turvotus laskee, allergiat helpottavat, unen laatu paranee, mieliala kohenee, sydän- ja verisuonitautien, diabeteksen ja muiden kroonisten sairauksien riski pienenee.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2012
Sivumäärä: 160 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Suomennos Anna Maija Luomi

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Juustokakkuja rakkaudella Christin Geweke

36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.