Kirja: Helppo japanilainen keittiö (Emi Kazuko)

Kirja on loppuunmyyty.

Helppo japanilainen keittiö Makumatkoja Japanin rikkaaseen ruokakulttuuriinEmi Kazuko

Japanilainen ruoka on paljon muutakin kuin sushia. Maailmalla suureen suosioon noussut japanilainen keittiö on tunnettu paitsi hienostuneista mauistaan ja estetiikastaan, myös terveellisyydestään.

Selkeä ja helppokäyttöinen keittokirja, jonka avulla japanilaisen ruoan valmistus onnistuu kotonakin.

Yli 70 autenttista, herkullista reseptiä selkeine värikuvineen. 12 menu-suunnitelmaa, jotka auttavat rakentamaan hienoja ateriakokonaisuuksia, teetpä sitten yksinkertaisen lounaan kahdelle tai vaikkapa kahdeksan hengen juhlaillallisen.

Kirja kertoo myös japanilaisista raaka-aineista ja niiden käsittelystä sekä opastaa oikeiden työvälineiden valinnassa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2011
Sivumäärä: 216 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Suomennos Leena Mäntylä

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Parhaat piirakatTiia Koskimies

Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?