Kirja: Helppo japanilainen keittiö (Emi Kazuko)

Kirja on loppuunmyyty.

Helppo japanilainen keittiö Makumatkoja Japanin rikkaaseen ruokakulttuuriinEmi Kazuko

Japanilainen ruoka on paljon muutakin kuin sushia. Maailmalla suureen suosioon noussut japanilainen keittiö on tunnettu paitsi hienostuneista mauistaan ja estetiikastaan, myös terveellisyydestään.

Selkeä ja helppokäyttöinen keittokirja, jonka avulla japanilaisen ruoan valmistus onnistuu kotonakin.

Yli 70 autenttista, herkullista reseptiä selkeine värikuvineen. 12 menu-suunnitelmaa, jotka auttavat rakentamaan hienoja ateriakokonaisuuksia, teetpä sitten yksinkertaisen lounaan kahdelle tai vaikkapa kahdeksan hengen juhlaillallisen.

Kirja kertoo myös japanilaisista raaka-aineista ja niiden käsittelystä sekä opastaa oikeiden työvälineiden valinnassa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2011
Sivumäärä: 216 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Suomennos Leena Mäntylä

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.