Kirja on loppuunmyyty.
Japanilainen ruoka on paljon muutakin kuin sushia. Maailmalla suureen suosioon noussut japanilainen keittiö on tunnettu paitsi hienostuneista mauistaan ja estetiikastaan, myös terveellisyydestään.
Selkeä ja helppokäyttöinen keittokirja, jonka avulla japanilaisen ruoan valmistus onnistuu kotonakin.
Yli 70 autenttista, herkullista reseptiä selkeine värikuvineen. 12 menu-suunnitelmaa, jotka auttavat rakentamaan hienoja ateriakokonaisuuksia, teetpä sitten yksinkertaisen lounaan kahdelle tai vaikkapa kahdeksan hengen juhlaillallisen.
Kirja kertoo myös japanilaisista raaka-aineista ja niiden käsittelystä sekä opastaa oikeiden työvälineiden valinnassa.
Ilmestymisaika: | 8/2011 |
Sivumäärä: | 216 s. |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Muuta: Suomennos Leena Mäntylä
Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.
Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.
Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.