Mistä löytäisin uskollisen sydämen Eeva Eloranta

Ihmissuhdedraama, jonka parissa viihtyy ja viisastuu, saa nauraa ja itkeä, ja jonka mehevistä henkilöhahmoista tulee lukijan ystäviä.

Pääkaupunkiseudun kiihkeään sykkeeseen sijoittuva romaani johdattaa lukijan kahteen eri maailmaan: toisessa omaishoitaja Saara kurkistelee huolissaan tyhjään kukkaroonsa, toisessa taas kiekkokaukaloiden nyrkkisankari Petteri viettää päihteiden ja biletyksen siivittämää julkkiselämää.
Molempien sisällä on silti sydämenkokoinen tyhjiö. Onko kahden erilaisesta maailmasta tulevan mahdollista antautua rakkauden vietäviksi, varsinkin kun mustasukkaiset ja omistushaluiset eksät työntävät kapuloita rattaisiin minkä ehtivät?
Omat esteensä Saaran ja Petterin tarinalle saavat aikaan myös somessa viuhuvat vihaviestit ja median kohuotsikot. Lopulta on aika tehdä päätöksiä, eivätkä ne ole helppoja.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2024, viikolla 4
Sivumäärä: n. 250 s.
Koko: 130 x 215 mm
Sidosasu: Sidottu, suojapaperi
Kirjastoluokka: 84.2
Kovakantisen ISBN: 9789524101394
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789524101400
Äänikirjan ISBN: 9789524101417

Muuta: Kansi Tilla Larkiala/Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää romaaneita

Uskollisuuden valaChristina Erikson

"Ruotsin Downton Abbey" Kartanon naisista kertova sukusaaga on täydellinen yhdistelmä historiaa, rakkautta, juonittelua ja jännitystä.

Finton Hallin arvoitusHester Musson

Viktoriaaniseen Englantiin sijoittuva mysteeriromaani täynnä yllätyksiä

Viimeinen kesäEleonore Holmgren

Sydämeenkäyvä, lämmin ja viihdyttävä tarina odottamattomasta kohtaamisesta, sukupolvirajat ylittävästä ystävyydestä ja unohtumattomasta kesästä.

Kuka heilutti pesäpuutaTapani Heinonen

Kahden sukupolven tarina maasta, missä ihminen voi menettää uskonsa yhteiskuntaan, rakkauteen, Jumalaan – jopa itseensä.

LacrimosaRiku Rujo

Riku Rujon esikoisromaani on raju, eroottinen kertomus päihteidenkäytöstä, rakkaudesta ja vapaudenkaipuusta.