Kirja: Talvisodan tiukin puolustuslinja (Kimmo Sorko)

Kirja on loppuunmyyty.

Talvisodan tiukin puolustuslinja Kimmo Sorko

Kirjassa kuvataan Taipaleen puolustuslohkon talvisodan kanta- ja kenttälinnoitustöiden edistymistä ylimääräisten harjoitusten aikaan ja talvisodan taisteluissa joulukuun 1939 puoliväliin saakka. Kirja on arkistolähteisiin, aikalaiskertomuksiin ja kirjallisuuteen perustuva tutkimus Taipaleen lohkolle rakennetuista kantalinnoitteista sekä rannikkopattereista. Kirjassa kerrotaan myös, miten neuvostojoukkojen keskuudessa syntyi jo talvisodan alkuvaiheessa legenda suomalaisten valtavista linnotteista Kannaksella. Kirjassa on harvinaisia valokuvia ja selkeitä karttoja.

 LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2006
Sivumäärä: 200 s.
Kirjastoluokka: 92.73

Kirjan laji

Muita historiakirjoja

Me, sotalapsetErkki Kokko

Neljän veljeksen tarina

Treblinkan viimeinen juutalainenChil Rajchman

Ainutlaatuinen silminnäkijäkuvaus tuhoamisleiriltä

RyssävihaTimo Vihavainen

Teos valottaa ryssävihaa ja sen rinnakkaisilmiöitä sekä Suomessa että muissa Venäjän naapurimaissa ja vertaa niitä myös Venäjällä vallinneisiin asenteisiin naapureita kohtaan. Kokonaiskuva on sekä yllättävä että hyvin kiinnostava.

Unelma kommunistisesta Suomesta 1944-1953Mikko Uola

Jatkosodan jälkeen Suomen poliittinen järjestelmä oli koetuksella. Äärivasemmisto pyrki käyttämään tilannetta hyväkseen johtaakseen maan sosialismiin ja edelleen kommunismiin. Keitä olivat nämä Suomen sosialisoijat?

Hitler, Stalin ja SuomiJukka Seppinen

Neuvostopropagandasta ja suomettumisesta puhdistettu tutkimus Suomen lähihistoriasta