Kirja: Talvisodan tiukin puolustuslinja (Kimmo Sorko)

Kirja on loppuunmyyty.

Talvisodan tiukin puolustuslinja Kimmo Sorko

Kirjassa kuvataan Taipaleen puolustuslohkon talvisodan kanta- ja kenttälinnoitustöiden edistymistä ylimääräisten harjoitusten aikaan ja talvisodan taisteluissa joulukuun 1939 puoliväliin saakka. Kirja on arkistolähteisiin, aikalaiskertomuksiin ja kirjallisuuteen perustuva tutkimus Taipaleen lohkolle rakennetuista kantalinnoitteista sekä rannikkopattereista. Kirjassa kerrotaan myös, miten neuvostojoukkojen keskuudessa syntyi jo talvisodan alkuvaiheessa legenda suomalaisten valtavista linnotteista Kannaksella. Kirjassa on harvinaisia valokuvia ja selkeitä karttoja.

 LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2006
Sivumäärä: 200 s.
Kirjastoluokka: 92.73

Kirjan laji

Muita historiakirjoja

Viholliset keskellämme Atso Haapanen

Vakoojina ja maanpettureina tuomittujen kohtalot Suomessa

Punaorvot 1918Mervi Kaarninen

Lapset sisällissodan uhreina.

Suomi ja Hitlerin Saksa 1933-1939Osmo Hyytiä

Laajaan tutkimusaineistoon perustuva teos Suomen ja Hitlerin Saksan suhteista sekä suomalaisten suhtautumisesta kolmanteen valtakuntaan

Huhtiniemi Pasi Jaakkonen

Kirja kertoo yksityiskohtaisesti, miten legenda Huhtiniemen teloituksista syntyi, miten sitä pidettiin yllä, miten se levisi ja miten siitä lopulta tuli nykyaikainen kaupunkitarina.

Mereen kadonneetJohanna Pakola

Syyskuussa 1948 meri on kätki 22 ruumista, Verna-laivan pirstoutuneen hylyn ja paljon salaisuuksia.Miksi 25 ihmistä hankki laivan, jolla lähteä vaaralliselle merimatkalle? Keitä lähtijät olivat? Miksi kaikki tapahtui salassa?