Tunne syöminen Jonna Heinonen

Ravitsemusterapeutti Jonna Heinonen selvittää kirjassaan, miten monitahoinen asia syöminen on ja miten syömistä on mahdollista oppia tuntemaan sekä hallitsemaan.
Elämme yläkylläisessä ruokakulttuurissa, jossa monet ovat kadottaneet kyvyn tuntea syömiseen liittyviä luonnollisia tuntemuksia, kuten nälän- ja kylläisyyden tunnetta. Tästä on seurannut monenlaisia ongelmia, kuten ylipainoa ja muita terveyshaittoja.
Jonna Heinonen opastaa askel askeleelta, kuinka voimme oppia kuuntelemaan omaa kehoamme ja syömään luonnollisesti, omien fysiologisten tarpeiden mukaan terveellisesti ja itselle sopivasti.
Kirjassa on myös käytännön harjoitteita syömisen hallinnan parantamiseksi.
Muutos lähtee oivalluksesta, ja niitä tämä teos tarjoaa runsaasti.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 5/2018, viikolla 18
Sivumäärä: 244 s.
Kirjastoluokka: 59.34
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523126558

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Muita terveys- ja kauneuskirjoja

Emman lumoavat letitEmma Ollila

Sosiaalisessa mediassa suuren seuraajajoukon saanut nuori lettivirtuoosi opastaa tässä kirjassa suosituimpien kampaustensa tekemisen vaihe vaiheelta.

Parfyymien salatJosephine Fairley – Lorna McKay

Upeasti kuvitettu opaskirja parfyymien hurmaavaan maailmaan. Englantilaiset huippuasiantuntijat ovat koonneet yksiin kansiin kaiken, mitä hajuvesistä tulee tietää.

Avantoon!Pasi Heikura, Pirkko Hiissa Huttunen, Taina Kinnunen, Antti Lindfors

Helppolukuinen ja käytännöllinen opas avanto- ja talviuinnin harrastajalle ja siitä kiinnostuneelle

Kuusi ainetta, jotka muuttavat elämäsiDavid JP Phillips

Hormonit ja aivojen välittäjäaineet vaikuttavat ratkaisevasti niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiimme. Tämä kirja kertoo, miten jokainen voi omalla toiminnallaan luonnonmukaisesti aktivoida näitä välittäjäaineita kehossaan ja suunnata kohti toivomaansa tulevaisuutta. Vetävästi kirjoitettu ja helppolukuinen opas tarjoaa konkreettisia neuvoja jokaiselle, joka haluaa voida aidosti hyvin.

VillivihanneksetSinikka Piippo

Piippo kertoo kirjassaan villivihannesten sisältämistä aineosista,niiden vaikutuksesta terveyteemme sekä kasvien keruusta, säilönnästä, käyttö- ja valmistustavoista ja lääkkeellisistä vaikutuksista.