Kirja on loppuunmyyty.
Tästä kirjasta saat runsaasti tietoa suomalaisten raaka-aineiden terveysvaikutuksista sekä vuodenkierron parhaat ruokaohjeet.
Kirja sisältää yli 50 reseptiä, jotka ovat todellisia suomalaisen ruokakulttuurin helmiä. Sesonkitaulukosta näet milloin mikäkin raaka-aine on parhaimmillaan.
Suomalainen voimaruoka on lähiruokaa. Sitä ei ole tuotu matkojen päästä ja varastoitu pitkiä aikoja. Voimaruoassa ovat tallella luonnon omat aromit, vitamiinit ja kivennäisaineet juuri sellaisessa muodossa, kun ne ovat
luonnossa siihen kehittyneet. Lähes jokaisella marjalla, sienellä ja kasviksella on monia sellaisia erityisominaisuuksia, joiden avulla voidaan myös ehkäistä sairauksia. Voimaruoka maistuu ja näyttää hyvältä. Se on osa sen voimaa.
Kirja tutustuttaa myös suomalaisten marjaviinien saloihin Valamon luostarin munkkien johdolla.
Kirjan hieno kuvitus viestii supisuomalaisia tunnelmia kansainvälisiä vaikutteita unohtamatta.
Ilmestymisaika: | 10/2011 |
Sivumäärä: | 120 s |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Muuta: Kansi Leena Kilpi
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.
Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.
36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.