Kirja: Vaihtoehdot lihalle (Tatu Lehtovaara )

Painos väliaikaisesti loppu

Vaihtoehdot lihalle Nyhtökaura, Härkis, Mifu ja muutTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
Uudet suomalaiset proteiinivalmisteet tuovat vaihtelua perinteisten tofun, tempen ja seitanin rinnalle. Tarjolla on nyhtökauraa, Härkistä, Oumph!:ia, Mifua ja jo 60-luvulla kehiteltyä Quornia.
Mikä sopii mihinkin ja kuinka niitä käsitellään? Mitä pitää ottaa huomioon, kun näitä paistetaan, savustetaan tai haudutellaan? Tatu Lehtovaara antaa kirjassaan parhaat käyttövinkit sekä runsaasti herkullisia reseptejä erilaisten proteiinipitoisten raaka-aineiden käyttöön. Lähes kaikki reseptit voi valmistaa myös vegaanisina vaihtoehtoina.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2017, viikolla 4
Sivumäärä: 144 s.
Kirjastoluokka: 68.22

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Suomalainen puurokirjaTiia Koskimies

Suomalaisessa puurokirjassa on kaikkien perinteisten suomalaisten puurojen perusohjeet. Kotimaisten viljojen lisäksi kirjassa on gluteenittomista superviljoista valmistettuja puuroja sekä helppotekoisia ja trendikkäitä tuorepuuro-ohjeita.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Terveellistä ja hyvää kotikuivuristaMichelle Keogh

Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.