Kirja on loppuunmyyty.
Kirja esittelee n. 40 Stefan Richterin parasta reseptiä. Pääosassa ovat pihvi- ja muut liharuoat, mutta mukana on myös mielenkiintoisia alkupaloja sekä kala- ja jälkiruokia. Reseptien lomassa Stefan Richer paljastaa erikoisniksejään.
Suomalaissyntyinen Stefan Richter on tullut maailmalla tunnetuksi mm. menestyksestään USA:n Top Chef -kisassa sekä suosituista ravintoloistaan Kaliforniassa. Los Angelesissa Richterin asiakkaina on tunnettuja filmi-ja tv-tähtiä, mm. Conan O´Brian, Pink ja James Bondina tunnettu Pierce Brosnan. ”Ravintolani sijaitsee Olympic Bulevardilla, jossa vilisee tähtiä. Monista heistä on tullut vakiasiakkaitani ja kavereita.”
Suomen ensimmäiset Stefan´s Steakhouse -ravintolat perustettiin Tampereelle ja Turkuun vuonna 2011. Suosittuihin ravintoloihin on viikkojen varausjonot.
Ilmestymisaika: | 1/2012 |
Sivumäärä: | n. 150 s. |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Muuta: Kansi Päivi Veijalainen
Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.
Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.
Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.
Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.
Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?