Kirja: Pihvikirja - Stefan Richterin parhaat reseptit (Juha Veli Jokinen ja Tomi Schulze)

Kirja on loppuunmyyty.

Pihvikirja - Stefan Richterin parhaat reseptit Juha Veli Jokinen ja Tomi Schulze

Kirja esittelee n. 40 Stefan Richterin parasta reseptiä. Pääosassa ovat pihvi- ja muut liharuoat, mutta mukana on myös mielenkiintoisia alkupaloja sekä kala- ja jälkiruokia. Reseptien lomassa Stefan Richer paljastaa erikoisniksejään.

Suomalaissyntyinen Stefan Richter on tullut maailmalla tunnetuksi mm. menestyksestään USA:n Top Chef -kisassa sekä suosituista ravintoloistaan Kaliforniassa. Los Angelesissa Richterin asiakkaina on tunnettuja filmi-ja tv-tähtiä, mm. Conan O´Brian, Pink ja James Bondina tunnettu Pierce Brosnan. ”Ravintolani sijaitsee Olympic Bulevardilla, jossa vilisee tähtiä. Monista heistä on tullut vakiasiakkaitani ja kavereita.”

Suomen ensimmäiset Stefan´s Steakhouse -ravintolat perustettiin Tampereelle ja Turkuun vuonna 2011. Suosittuihin ravintoloihin on viikkojen varausjonot.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2012
Sivumäärä: n. 150 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Kansi Päivi Veijalainen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Juustokakkuja rakkaudella Christin Geweke

36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?