Kirja: Pihvikirja - Stefan Richterin parhaat reseptit (Juha Veli Jokinen ja Tomi Schulze)

Kirja on loppuunmyyty.

Pihvikirja - Stefan Richterin parhaat reseptit Juha Veli Jokinen ja Tomi Schulze

Kirja esittelee n. 40 Stefan Richterin parasta reseptiä. Pääosassa ovat pihvi- ja muut liharuoat, mutta mukana on myös mielenkiintoisia alkupaloja sekä kala- ja jälkiruokia. Reseptien lomassa Stefan Richer paljastaa erikoisniksejään.

Suomalaissyntyinen Stefan Richter on tullut maailmalla tunnetuksi mm. menestyksestään USA:n Top Chef -kisassa sekä suosituista ravintoloistaan Kaliforniassa. Los Angelesissa Richterin asiakkaina on tunnettuja filmi-ja tv-tähtiä, mm. Conan O´Brian, Pink ja James Bondina tunnettu Pierce Brosnan. ”Ravintolani sijaitsee Olympic Bulevardilla, jossa vilisee tähtiä. Monista heistä on tullut vakiasiakkaitani ja kavereita.”

Suomen ensimmäiset Stefan´s Steakhouse -ravintolat perustettiin Tampereelle ja Turkuun vuonna 2011. Suosittuihin ravintoloihin on viikkojen varausjonot.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2012
Sivumäärä: n. 150 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Kansi Päivi Veijalainen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

Suomalainen smoothiekirjaTiia Koskimies

Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?