Kirja: Pihvikirja - Stefan Richterin parhaat reseptit (Juha Veli Jokinen ja Tomi Schulze)

Kirja on loppuunmyyty.

Pihvikirja - Stefan Richterin parhaat reseptit Juha Veli Jokinen ja Tomi Schulze

Kirja esittelee n. 40 Stefan Richterin parasta reseptiä. Pääosassa ovat pihvi- ja muut liharuoat, mutta mukana on myös mielenkiintoisia alkupaloja sekä kala- ja jälkiruokia. Reseptien lomassa Stefan Richer paljastaa erikoisniksejään.

Suomalaissyntyinen Stefan Richter on tullut maailmalla tunnetuksi mm. menestyksestään USA:n Top Chef -kisassa sekä suosituista ravintoloistaan Kaliforniassa. Los Angelesissa Richterin asiakkaina on tunnettuja filmi-ja tv-tähtiä, mm. Conan O´Brian, Pink ja James Bondina tunnettu Pierce Brosnan. ”Ravintolani sijaitsee Olympic Bulevardilla, jossa vilisee tähtiä. Monista heistä on tullut vakiasiakkaitani ja kavereita.”

Suomen ensimmäiset Stefan´s Steakhouse -ravintolat perustettiin Tampereelle ja Turkuun vuonna 2011. Suosittuihin ravintoloihin on viikkojen varausjonot.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2012
Sivumäärä: n. 150 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Kansi Päivi Veijalainen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?