Kirja: Presidenttipeli ja sen pelaajat (Jarmo Virmavirta)

Kirja on loppuunmyyty.

Presidenttipeli ja sen pelaajat Jarmo Virmavirta

Millaista on kulissien takainen presidenttipeli ja ketkä sitä pelaavat? Mitkä ovat pelin säännöt ja miten pelissä menestytään? Teos porautuu pintajulkisuuden läpi poliittisen pelikentän vaiettuihin taustoihin. Jarmo Virmavirran tarkat analyysit ja politiikan sisäpiiriin ulottuvat yhteydet tekevät teoksesta ainutlaatuisen ja kutkuttavan mielenkiintoisen lukuelämyksen.

LOPPUUNMYYTY

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2005
Sivumäärä: 150 s.
Kirjastoluokka: 32

Kirjan laji

Muita tietokirjoja

Mika Waltarin HelsinkiJuha Järvelä

Kirja koostuu Waltarin elämään ja teoksiin liittyvien paikkojen kuvauksista, jotka on järjestetty niin, että lukija voi teosta seuraten kulkea Waltarin Helsingissä. Runsaasti kuvitetussa kirjassa on myös eri alueiden kartat, joiden avulla kirjassa kuvaillut paikat on helppo löytää.

Uuden ajan atlasAlastair Bonnett

Aivan uudenlainen kartasto, joka havainnollistaa yhteiseen maailmaamme vaikuttavia ilmiöitä ennennäkemättömällä tavalla.

Myötätuntoinen valmennusPekka Hämäläinen

Kirja vie myötätuntoisen ja kannustavan valmentamisen ytimeen. Asiantuntijoina suomalaiset huippuvalmentajat.

Hulluna kirjoihinAnnie Austen

Täydellinen lahjakirja, josta jokainen kirjahulluksi tunnustautuva löytää itsensä.

Pohjois-Koreassa vain porsaat ovat onnellisiaKai Myrberg

Ainutlaatuinen yhdistelmä matkakertomusta ja absurdin valtion vaiheiden kuvausta. Kirja ei kerro vain matkalaisen eriskummallisista kokemuksista, vaan antaa myös tiiviin annoksen tietoa maan historiasta ja kehityksestä, sekä siitä, miten tämä outo valtio toimii.