Kirja: Pink Floyd (Ian Shirley)

Kirja on loppuunmyyty.

Pink Floyd Ian Shirley

Legendaarisen Pink Floydin vaiheet nyt yksissä kansissa!
Kuka olisi vuonna 1966 uskonut, että 43 vuotta myöhemmin Pink Floyd tunnettaisiin kaikkialla yhtenä maailman musiikillisesti, taiteellisesti ja kaupallisesti menestyneimmistä yhtyeistä? Pink Floyd oli aikansa kapinallinen, ja sen musiikilla oli enemmän yhteistä jazzin ja sen uusien johdannaisten kuin sen vakavan rockmusiikin kanssa, joka oli kehittymässä The Beatlesin ja Bob Dylanin vanavedessä.
Suosionsa huipun yhtye saavutti 1970-luvulla psykedeelissävytteisen musiikkinsa ja näyttävien konserttiensa myötä. Dramatiikkaa yhtyeen vaiheissa on riittänyt, kun kokoonpanot ovat vaihdelleet mm. sen jäsenten mielenterveysongelmien vuoksi.
Pink Floydin levyjä on myyty yli 250 miljoonaa. Vuonna 1973 ilmestynyttä The Dark Side of the Moon -albumia pidetään rockin kuolemattomana klassikkona.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2009
Sivumäärä: 200 s
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela, suomennos Maija-Kaisa Myllymäki ja Marko Saarinen

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Miä oon KotkastMirja Liukkonen – Anna-Leena Alivirta

Nostalginen ajankuva 1950-luvun Kotkasta.

Joel Hallikainen Tomi Lindblom

Pitkän tien kulkenut laulaja kertoo tarinansa, ja tämä roadstory on tosi!

Uskollisuuden velvoiteJames Comey

Kohua aiheuttaneissa muistelmissaan James Comey paljastaa Yhdysvaltain poliittisen lähihistorian kiperimmät käänteet ja kertoo suorin sanoin, millaisen johtajan maa on Donald Trumpista saanut.

Juha SipiläRisto Uimonen

Risto Uimonen kertoo, mikä Juha Sipilä on miehiään ja miten aloitteleva poliitikko harppasi pystymetsästä vanhan valtapuolueen johtoon ja pian sen jälkeen vahvaksi pääministeriehdokkaaksi.

Louis van GaalMaartin Meijer

Louis van Gaal otti 2014 vastaan haastavan tehtävän Manchester Unitedin managerina. Millainen mies on tämä jalkapallovisionääri?