Kirja: Pink Floyd (Ian Shirley)

Kirja on loppuunmyyty.

Pink Floyd Ian Shirley

Legendaarisen Pink Floydin vaiheet nyt yksissä kansissa!
Kuka olisi vuonna 1966 uskonut, että 43 vuotta myöhemmin Pink Floyd tunnettaisiin kaikkialla yhtenä maailman musiikillisesti, taiteellisesti ja kaupallisesti menestyneimmistä yhtyeistä? Pink Floyd oli aikansa kapinallinen, ja sen musiikilla oli enemmän yhteistä jazzin ja sen uusien johdannaisten kuin sen vakavan rockmusiikin kanssa, joka oli kehittymässä The Beatlesin ja Bob Dylanin vanavedessä.
Suosionsa huipun yhtye saavutti 1970-luvulla psykedeelissävytteisen musiikkinsa ja näyttävien konserttiensa myötä. Dramatiikkaa yhtyeen vaiheissa on riittänyt, kun kokoonpanot ovat vaihdelleet mm. sen jäsenten mielenterveysongelmien vuoksi.
Pink Floydin levyjä on myyty yli 250 miljoonaa. Vuonna 1973 ilmestynyttä The Dark Side of the Moon -albumia pidetään rockin kuolemattomana klassikkona.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2009
Sivumäärä: 200 s
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela, suomennos Maija-Kaisa Myllymäki ja Marko Saarinen

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Kuin kohtaisi satakielenMarja Mills

Vuosikymmeniä yksityisyyttään tarkkaan varjelleet Leen sisarukset kertoivat Millsille elämästään, lapsuudestaan, perheestään, Alabamasta ja Amerikan syvästä etelästä sekä siitä, miten Leen ikoninen romaani on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Ahti Pekkala Pekka Perttula

Haastatteluihin, arkistolähteisiin ja ainutlaatuiseen yksityismateriaaliin perustuva yleistajuinen kuvaus aatteen miehestä ja pitkäaikaisesta valtion kirstun vartijasta.

Olin Isisin vanki Farida Khalaf ja Andrea C. Hoffmann

Faridan tarina on ensimmäinen todistajankertomus Isisistä sen sisältä käsin.

Liisa Lipsanen – BisnesladyPirkko Vekkeli

Liisa Lipsasen elämästä niin kuin hän on sen itse kokenut

Sinéad O’Connor

Sinéad kertoo kaunistelemattomaan tyyliinsä kaikesta siitä, mikä on muokannut hänestä sen ristiriitaisen, ihaillun ja raivostuttavan hahmon, jona maailmanlaajuinen yleisö hänet tuntee.