Kirja: Led Zeppelin - Koko ura (Jason Draper)

Kirja on loppuunmyyty.

Led Zeppelin - Koko ura Jason Draper

Led Zeppelin on eräs kaikkien aikojen suosituimpia rockbändejä, joka toimi aktiivisesti vuosina 1968-1980. Yhtyeen aktiiviura päättyi rumpali John Bonhamin kuoltua syyskuussa 1980, mutta bändi on edelleen esiintynyt muutamissa reunion-konserteissa. Led Zeppelinin levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 miljoonaa kappaletta ja bändi on saavuttanut kulttimaineen jo usean sukupolven keskuudessa. Led Zeppelin - Koko ura tarjoaa 150 valokuvan myötä upean katsauksen yhtyeen uran nousuihin, laskuihin ja kriiseihin. Teos tuo esiin virstanpylväät, kuten konserttikiertueet, single- ja albumijulkaisut. Tyylikkäästi taitettu ja kauttaaltaan nelivärinen kirja.

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2008
Sivumäärä: 200 s.
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Suomennos Timo Pekonen, kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Haaveiden haaksirikko Saara Vaherjoki-Honkala

Kiehtova elämäkerta lahjakkaasta suomalaisesta laulajattaresta Elli Forssell-Rozentālesta (1873–1943). Lupaavasti alkanut ura päättyi nopeasti dramaattisen avioliiton myötä. Kirja kuvaa aikakauden taiteilijaelämän koko kirjoa iloineen ja suruineen.

Ile KallioSanttu Luoto

Alkuperäisen Hurriganes-kitaristin elämä ja musiikki

Steven Gerrard, Liverpool-ikoniSteven Gerrard & Donald McRae

Liverpoolin juhlituimman kasvatin kirjallinen testamentti on keskeinen pala eurooppalaista jalkapallohistoriaa.

Kuin kohtaisi satakielenMarja Mills

Vuosikymmeniä yksityisyyttään tarkkaan varjelleet Leen sisarukset kertoivat Millsille elämästään, lapsuudestaan, perheestään, Alabamasta ja Amerikan syvästä etelästä sekä siitä, miten Leen ikoninen romaani on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Malmin nainenJ. K. Tamminen

Malmin naisena tunnetuksi tulleen Mari Romanon tarina on rankka matka rikollisuuden, huumekaupan ja viranomaistoiminnan harmaalle alueelle.