Kirja: Led Zeppelin - Koko ura (Jason Draper)

Kirja on loppuunmyyty.

Led Zeppelin - Koko ura Jason Draper

Led Zeppelin on eräs kaikkien aikojen suosituimpia rockbändejä, joka toimi aktiivisesti vuosina 1968-1980. Yhtyeen aktiiviura päättyi rumpali John Bonhamin kuoltua syyskuussa 1980, mutta bändi on edelleen esiintynyt muutamissa reunion-konserteissa. Led Zeppelinin levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 miljoonaa kappaletta ja bändi on saavuttanut kulttimaineen jo usean sukupolven keskuudessa. Led Zeppelin - Koko ura tarjoaa 150 valokuvan myötä upean katsauksen yhtyeen uran nousuihin, laskuihin ja kriiseihin. Teos tuo esiin virstanpylväät, kuten konserttikiertueet, single- ja albumijulkaisut. Tyylikkäästi taitettu ja kauttaaltaan nelivärinen kirja.

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2008
Sivumäärä: 200 s.
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Suomennos Timo Pekonen, kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

KapteeniTommi Aitio

Shawn Huffin huima tarina Jakomäen ainoasta ruskeasta pojasta kansainväliseksi koripalloammattilaiseksi ja Susijengin kippariksi.

RocksJoe Perry

Joe Perryn omaelämäkerta on vetävä, humoristinen ja brutaalin suorasukainen kuvaus elämästä rock-areenoilla ja niiden ulkopuolella.

Simon EloSimon Elo & Juha-Pekka Tikka

Yllättävä ja hurja kuvaus Suomen politiikan ytimestä 2010-luvulla. Lukija saa elää mukana perussuomalaisten hajaannuksen todelliset syyt, kansanedustajien toilailut ja Eduskuntatalon salat.

Pentti Linkola ja minäAnneli Jussila

Millainen oli Suomen virallinen toisinajattelija Pentti Linkola kotioloissa – ystävänä, kumppanina ja työtoverina? Kirja tarjoaa intiimin näkökulman Pentti Linkolan monitahoiseen henkilökohtaiseen elämään läheisen ystävän ja elämänkumppanin silmin nähtynä.

Tropiikin natsiBetina Anton

Trillerimäisen vetävästi kirjoitettu tarina Josef Mengelen piilottelusta Etelä-Amerikassa