Unohdettujen muistojen valokuvaamo Sanaka Hiiragi

Jos saisit tallentaa elämästäsi yhden muiston, mikä se olisi?

Herra Hirasakan valokuvaamo on maaginen paikka. Se sijaitsee elämän ja kuoleman välissä, ja siellä on valokuva jokaisen sinne saapuvan ihmisen jokaisesta eletystä päivästä.
Ennen tuonpuoleiseen siirtymistä tulijalla on vielä mahdollisuus palata hetkeksi ajassa taaksepäin ja käydä Hirasakan kanssa valokuvaamassa yksi erityisen tärkeä hetki elämässään.
Kun tuo merkityksellinen muisto on tallennettu, kuvakokoelma on valmis ja vieras saa pyörivän taikalyhdyn valossa nähdä koko elämänsä lipuvan kuvina silmiensä editse ennen kuin hän siirtyy rauhassa ikuisuuteen.
Liian nuorena väkivaltaisesti kuolleen tytön kanssa Hirasaka haluaa kuitenkin muistojen tallentamisen sijaan luoda uusia ja muuttaa tapahtumien kulkua, jotta tyttö voisi palata valokuvaamoon vasta paljon myöhemmin onnellisten muistojen kera. Mutta voiko tulevaisuuteen puuttua rankaisematta?

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2024, viikolla 13
Sivumäärä: n. 220 s
Koko: 135 x 215 mm
Sidosasu: Sidottu, suojapaperi
Kirjastoluokka: 84.2
Kovakantisen ISBN: 9789524100137
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789524100144
Äänikirjan ISBN: 9789524100151

Muuta: Japanista suomentanut Markus Juslin,Kansi: Justine Florio/Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää romaaneita

Viipurinlahden sankaritMikko Haaja

Mikko Haajan neljäs sotaromaani herättää kahden veljeksen tarinan myötä eloon autenttiset kohtalonhetket Viipurinlahdella.

Naiset karkuteilläSheila O’Flanagan

Mukaansatempaava feel good -romaani matkasta, ystävyydestä ja elämän järjestämistä yllätyksistä

Kaikki minkä menetimmeRiina Paasonen

Tragikoominen tarina salaisuuksista, rakkauden kaipuusta ja tyydyttymättömistä tarpeista – mutta myös toivosta. Romaani kuvaa, miten yllättävällä tavalla ihmiset ylittävät rajat, kun ne tulevat vastaan.

SankaritarImogen Kealey

Tositarinaan perustuva jännittävä viihderomaani naisesta, jonka rohkeus ja neuvokkuus tekivät hänestä yhden toisen maailmansodan suurimmista sankareista. Saatavilla e-, äänikirjana ja painettuna kirjana

AavistusSonia Paloahde

Tiivistunnelmainen trilleri rikkovasta rakkaudesta