Petollinen maa Amanda Craig

Quentin ja Lottie Bredinin avioliitto on karilla, mutta heillä ei ole varaa erota. Molemmat ovat menettäneet työpaikkansa, joten heidän on jätettävä Lontoon asuntonsa ja muutettava kolmen lapsensa kanssa pieneen taloon Devonin syrjäiseen kolkkaan.

Englannin maaseutu ei tarjoa idylliä. Elämä mudan, hiirten ja riitojen keskellä koettelee koko perhettä. Talo on surkeassa kunnossa, mutta sen vuokra on silti epäilyttävän alhainen. Mikä on heidän uuteen kurjaan kotiinsa liittyvä mysteeri?

Hurmaavan kauniin maalaismaiseman taakse kätkeytyy köyhyyttä, kostoa, hyväksikäyttöä ja väkivaltaa, joiden varjo nousee uhkaamaan myös Bredinin perhettä.

Mustan komedian ja psykologisen trillerin erinomaisen viihdyttävä yhdistelmä.
– Saga

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2023, viikolla 40
Sivumäärä: n. 420 s.
Koko: 151 x 225 mm
Sidosasu: Sidottu, suojapaperi
Kirjastoluokka: 84.2
Kovakantisen ISBN: 9789523757530
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523757547
Äänikirjan ISBN: 9789523757554

Muuta: Suomennos Maikki Soro, Kansi: Tilla Larkiala/Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää jännitystä

VerenperintöHarlan Coben

Isän on sukellettava syvälle huumeiden, salaisuuksien, kadonneiden ihmisten ja murhien maailmaan pelastaakseen tyttärensä. Coben on jälleen kerran punonut nerokkaan juonen, jonka jokainen käänne on edellistä yllättävämpi.

Kadonneet jäljetTim Weaver

Hyvän perheen kiltti tyttö, 17-vuotias Megan Carver on ollut jo kuusi kuukautta kateissa. Mitä syvemmälle Meganin tapaukseen kadonneita henkilöitä jäljittävä David Raker kaivautuu, sitä selvemmäksi käy, että kaikki on valhetta.

Synkkä sopimusAmanda Craig

Kaksi avioliitossaan katkeroitunutta naista tapaa sattumalta junassa. Syntyy sopimus, jonka on tarkoitus ratkaista molempien ongelmat.

VarjoVille Kaarnakari

Puolustusvoimien salainen tiedustelujaos joutuu tositoimiin, kun tilanne, joka aluksi näyttää poliisiasialta, muuttuukin vakavaksi sotilaalliseksi ongelmaksi.

MielivaltaThomas Erikson

Vangitseva Alex King -trilleri huippusuositun Idiootit ympärilläni -kirjan tekijältä