Varjo – Operaatio Bravo-Alfa Ville Kaarnakari

Venäjän painostava uhka on aistittavissa. Eurooppa on varuillaan. On kuin hetki ennen rajuilmaa, hetki ennen ensimmäisen salaman räsähdystä.
Suomalaiselle tiedustelulle päätyy puolivahingossa materiaalia, joka nostaa koko Euroopan turvallisuuden uudenlaiseen tilanteeseen.
Selviää, että Euroopassa on ollut jo useita vuosia koottuna ja varustettuna salainen armeija - Black Army eli Bravo-Alfa.
Nyt sen tehtävä on luoda sekasortoa Euroopan maissa ja siten heikentää niiden kykyä ja tahtoa auttaa Ukrainaa. Keinolla millä hyvänsä.
Salaamissyistä tilanteessa joudutaan käyttämään VARJOa, erikoisryhmää, jota ei virallisesti ole edes olemassa. Suomalainen tiedustelu ja VARJO joutuvat pelaamaan yhdessä eri maiden tiedustelun ja terrorismin torjuntayksiköiden kanssa. Suomi on kuitenkin avainasemassa soluttautuessaan ja hankkiessaan tietoa Bravo-Alfasta.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2023, viikolla 40
Sivumäärä: n. 350 s.
Koko: 135 x 215 mm
Sidosasu: Sidottu, suojapaperi
Kirjastoluokka: 84.2
Kovakantisen ISBN: 9789523759442
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523759459
Äänikirjan ISBN: 9789523759466

Muuta: Kansi: Jatta Hirvisaari/Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää jännitystä

MegaliigaJ. K. Tamminen

Vahva kuvaus kansainvälisen huumerikollisuuden leviämisestä Suomeen ja poliisin taistelusta rikollisia ja huumeita vastaan. Taistelusta, jossa koskaan ei tiedä, kuka on vastassa.

KyykäärmePierre Lemaitre

Kun palkkamurhaaja sairastuu dementiaan, asiat voivat mennä tappavasti pieleen.

Mustat purjeetRebecka Edgren Aldén

Tiivis ryhmä vapaaehtoisia meripelastajia tekee työtään Tukholman idyllisessä saaristossa. Tyhjänä ajelehtivan purjeveneen tapaus vie pelastajat keskelle synkkää perhedraamaa.

Tiedän missä olet, tiedän mitä teetPeter James

Hiuksia nostattava trilleri brittijännityksen mestarilta.

13. huoneMax Manner

Koukuttava trilleri petturuudesta ja peitellystä totuudesta