Kirja: Voiko stressi tappaa? (Heidi Hanna 	)

Kirja on loppuunmyyty.

Voiko stressi tappaa? Näin katkaiset kierteenHeidi Hanna

Viisi askelta työuupumuksesta tehokkaaseen stressinhallintaan.

Krooninen stressi ja kasvavat vaatimukset ovat luoneet nykyajan ihmiselle aivan uudenlaisen addiktion: neurokemiallisen riippuvuuden jatkuvasti koholla oleviin stressihormonitasoihin. Kun stressihormonit ovat pysyvästi koholla, aiheutuu vakavia fyysisiä ja psyykkisiä vahinkoja. Pahimmillaan krooninen stressi on tappava tauti.

Teos antaa käytännönläheiset ja toimivat ohjeet siihen, miten stressin saa hallintaan. Se selvittää kroonisen stressin mekanismit ja vaikutukset ja opettaa yksinkertaisia tekniikoita, joilla voi ratkaisevasti vähentää fyysisiä ja psyykkisiä stressireaktioita.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2014
Sivumäärä: n. 220 s.
Kirjastoluokka: 17.3

Muuta: Suomennos Paula Erkintalo, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Muita elämäntaitokirjoja

Kuusikymppisten kirjaHilkka Laukka-Sinisalo

Inspiroiva mietintä- ja pohdintapaketti niille, jotka odottavat eläkkeelle jäämistään ja niille, jotka miettivät kuinka voisivat vielä jatkaa työtään.

Miksi aivot sanovat eiMarkku Lappalainen

Uudenlaisen ajattelun avulla voimme päästä eroon kaavamaisista reagointitavoista. Näkökulman vaihtaminen mahdollistaa huumorin, luovuuden ja positiivisen tavan selvitä ongelmista.

Kun uskot unelmiisi, alat kasvaa niitä kohtiTommy Hellsten

Tunnetun terapeutin syvällisiä ja oivaltavia ajatuksia elämästä.

Lumoavan pelottava nainenElina Reenkola

Elina Reenkola kartoittaa kirjassaan asiantuntevasti, mistä kaksijakoinen suhtautuminen naiseuteen johtuu, sekä niitä ilmiöitä, joita naisen seksuaalisuuden ja hedelmällisyyden kammosta seuraa.