Kirja: Satumaiset synttärikakut - Leivo lastenkutsuille (Annie Rigg)

Kirja on loppuunmyyty.

Satumaiset synttärikakut - Leivo lastenkutsuille Annie Rigg

Ihastuta syntymäpäiväsankari ja lastenjuhlien vieraat kantamalla pöytään todella upea ja omaperäinen synttärikakku. Selkeiden ohjeiden ja upeiden valokuvien opastamana kokemattomampikin kotileipuri onnistuu loihtimaan satumaisia synttärikakkuja lasten iloksi.

Kirjan 47 herkullisesta ohjeesta löytää jokainen tyttö ja poika oman ehdottoman suosikkinsa. Leivo prinsessalinna, merirosvolaiva, velhon loitsukirja, avaruusraketti, paloauto, aarrearkku, keijukaiskakku tai vaikka joku monista herttaisista eläinhahmoista. Riemastunut vastaanotto on taattu!

Kirja antaa myös käytännölliset perusohjeet kakkupohjien ja erilaisten kuorrutteiden valmistukseen. Niitä soveltamalla voi toteuttaa myös omia ideoita.

Teoksen upea nelivärikuvitus on taitavan sisustus- ja ruokakuvaajan, Sandra Lanen käsialaa.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2010
Sivumäärä: 128 s
Kirjastoluokka: 68.24

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela, suomennos Anne Ali-Raatikainen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Parhaat kesäsalaatitMia Gahne

Kesäkokin toivekirja nostaa salaatit aivan uudelle tasolle kekseliäine aineksineen ja ruokaisine lisukkeineen.

Kasvikset kemistin keittiössäAnu Hopia – Tatu Lehtovaara

Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Anu Hopia ja Tatu Lehtovaara ovat tehneet käänteentekevän kasvisruokakirjan.

VillivihanneskeittokirjaMarlene Gustawson

Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.