Kirja: Satumaiset synttärikakut - Leivo lastenkutsuille (Annie Rigg)

Kirja on loppuunmyyty.

Satumaiset synttärikakut - Leivo lastenkutsuille Annie Rigg

Ihastuta syntymäpäiväsankari ja lastenjuhlien vieraat kantamalla pöytään todella upea ja omaperäinen synttärikakku. Selkeiden ohjeiden ja upeiden valokuvien opastamana kokemattomampikin kotileipuri onnistuu loihtimaan satumaisia synttärikakkuja lasten iloksi.

Kirjan 47 herkullisesta ohjeesta löytää jokainen tyttö ja poika oman ehdottoman suosikkinsa. Leivo prinsessalinna, merirosvolaiva, velhon loitsukirja, avaruusraketti, paloauto, aarrearkku, keijukaiskakku tai vaikka joku monista herttaisista eläinhahmoista. Riemastunut vastaanotto on taattu!

Kirja antaa myös käytännölliset perusohjeet kakkupohjien ja erilaisten kuorrutteiden valmistukseen. Niitä soveltamalla voi toteuttaa myös omia ideoita.

Teoksen upea nelivärikuvitus on taitavan sisustus- ja ruokakuvaajan, Sandra Lanen käsialaa.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2010
Sivumäärä: 128 s
Kirjastoluokka: 68.24

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela, suomennos Anne Ali-Raatikainen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Suomalainen puurokirjaTiia Koskimies

Suomalaisessa puurokirjassa on kaikkien perinteisten suomalaisten puurojen perusohjeet. Kotimaisten viljojen lisäksi kirjassa on gluteenittomista superviljoista valmistettuja puuroja sekä helppotekoisia ja trendikkäitä tuorepuuro-ohjeita.

VillivihanneskeittokirjaMarlene Gustawson

Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

TulillaMatias Koskimies

Kirja kertoo sekä tulen että tulilla istumisen merkityksestä ihmisille. Samalla se johdattaa avotulella valmistettujen herkkujen äärelle.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.