Kirja: Satumaiset synttärikakut - Leivo lastenkutsuille (Annie Rigg)

Kirja on loppuunmyyty.

Satumaiset synttärikakut - Leivo lastenkutsuille Annie Rigg

Ihastuta syntymäpäiväsankari ja lastenjuhlien vieraat kantamalla pöytään todella upea ja omaperäinen synttärikakku. Selkeiden ohjeiden ja upeiden valokuvien opastamana kokemattomampikin kotileipuri onnistuu loihtimaan satumaisia synttärikakkuja lasten iloksi.

Kirjan 47 herkullisesta ohjeesta löytää jokainen tyttö ja poika oman ehdottoman suosikkinsa. Leivo prinsessalinna, merirosvolaiva, velhon loitsukirja, avaruusraketti, paloauto, aarrearkku, keijukaiskakku tai vaikka joku monista herttaisista eläinhahmoista. Riemastunut vastaanotto on taattu!

Kirja antaa myös käytännölliset perusohjeet kakkupohjien ja erilaisten kuorrutteiden valmistukseen. Niitä soveltamalla voi toteuttaa myös omia ideoita.

Teoksen upea nelivärikuvitus on taitavan sisustus- ja ruokakuvaajan, Sandra Lanen käsialaa.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2010
Sivumäärä: 128 s
Kirjastoluokka: 68.24

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela, suomennos Anne Ali-Raatikainen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.