Kirja: Satumaiset synttärikakut - Leivo lastenkutsuille (Annie Rigg)

Kirja on loppuunmyyty.

Satumaiset synttärikakut - Leivo lastenkutsuille Annie Rigg

Ihastuta syntymäpäiväsankari ja lastenjuhlien vieraat kantamalla pöytään todella upea ja omaperäinen synttärikakku. Selkeiden ohjeiden ja upeiden valokuvien opastamana kokemattomampikin kotileipuri onnistuu loihtimaan satumaisia synttärikakkuja lasten iloksi.

Kirjan 47 herkullisesta ohjeesta löytää jokainen tyttö ja poika oman ehdottoman suosikkinsa. Leivo prinsessalinna, merirosvolaiva, velhon loitsukirja, avaruusraketti, paloauto, aarrearkku, keijukaiskakku tai vaikka joku monista herttaisista eläinhahmoista. Riemastunut vastaanotto on taattu!

Kirja antaa myös käytännölliset perusohjeet kakkupohjien ja erilaisten kuorrutteiden valmistukseen. Niitä soveltamalla voi toteuttaa myös omia ideoita.

Teoksen upea nelivärikuvitus on taitavan sisustus- ja ruokakuvaajan, Sandra Lanen käsialaa.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2010
Sivumäärä: 128 s
Kirjastoluokka: 68.24

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela, suomennos Anne Ali-Raatikainen

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirjaCarol Wilson

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.