Kirja: Nainen peilissä  (Cynthia M. Bulik)

Kirja on loppuunmyyty.

Nainen peilissä Ulkonäköpaineet ja itsetuntoCynthia M. Bulik

Liian moni nainen ei viihdy omassa kehossaan. Miksi naiset takertuvat pakonomaisesti vääristyneeseen ruumiinkuvaan ja turvautuvat loppumattomiin laihdutuskuureihin tai mihin tahansa, minkä uskovat lopultakin tuottavan juuri oikeanlaisen ulkonäön? Ja miksi mikään ei koskaan tunnu riittävän? 
Tytöt ja naiset oppivat jo varhain virheellisesti yhdistämään ruumiinkuvan ja itsetunnon. Se, mitä ajattelemme fyysisestä ulkomuodostamme, ei kuitenkaan saisi määritellä itsetuntoamme.
Nainen peilissä menee tavallisia itsetunto-oppaita syvemmälle. Se luotaa naisten kehonkuvan vääristymiseen johtavia syitä, opastaa tien ulos vinoutuneesta tai negatiivisesta itsearvioinnista ja ohjaa irrottautumaan ulkonäköpaineista niin, että terveen itsetunnon rakentaminen on mahdollista.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2012
Sivumäärä: n. 260 s.
Kirjastoluokka: 17.3

Muuta: suomennos Paula Erkintalo, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Muita elämäntaitokirjoja

HuijarisyndroomaTiina Ekman

Ekmanin teos on perusteellinen ja havainnollinen tietokirja huijarisyndroomasta. Se kertoo, mistä tässä yleisessä ahdistusoireilun muodossa on kysymys, ja tarjoaa keinoja saada se hallintaan.

Kaikki on hyvin juuri nytMarkku Ojanen

Kirja haastaa totunnaiset käsitykset onnen tavoittelusta samalla, kun se antaa eväitä käsitellä yhtä aikamme suurimmista paradokseista.

KateusElina Reenkola

Elina Reenkola kuvailee kirjassaan kateutta eri muodoissaan. Tunnistamalla kateuden ja sen syyt tuhoisaksi mielletty tunne on käännettävissä kasvua vauhdittavaksi voimaksi.

Perheen pelisäännötAnnele Saikkala

Perheen perustuslaki syntyy yhteisesti sovituista säännöistä. Kutkuttavan hauska yhdessä kasvamisen opas.

Murra onnellisuuden esteetMarkku Ojanen

Onnellisuus on taito, joka on opittavissa