Kirja: Judas Priest  (Neil Daniels)

Kirja on loppuunmyyty.

Judas Priest Metallin pioneeritNeil Daniels

Judas Priest on yksi kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista metalliyhtyeistä. Noustuaan vuonna 1978 brittiläisen heavymusiikin kärkeen Judas Priest on ollut esikuva lukemattomille heavy metal -yhtyeille.  Bändin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti n. 50 miljoonaa kappaletta. 
Neil Daniels kertoo kirjassaan yhtyeen koko pitkän ja monipolvisen historian. Teos sisältää paitsi kaikki tähdelliset faktat, myös hulvattomia tarinoita pitkänlinjan rokkarien vuonna 1969 alkaneesta matkasta heavyrockin klassikoksi. Taival kartoitetaan ylä- ja alamäkineen; alkuvuosien tyylimuutokset, huonot levytyssopimukset, lukuisat kokoonpanon vaihdokset, absurdit oikeudenkäynnit, pr-katastrofit, loiston päivät, loppuunmyydyt kiertueet, unohduksen syöverit ja uusi uljas nousu. Polku poljetaan aina vuoteen 2012 saakka.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2012
Sivumäärä: 350 s.
Kirjastoluokka: 78.993

Muuta: suomennos Juuso Arvassalo ja Jere Saarainen, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Therese Johaug

Therese Johaugin oma kertomus huikean hiihtouran vaiheista, kirkkaimmista huipuista ja elämän synkimmistä hetkistä.

Ronald ReaganKarin Henriksson

Miten Hollywood-näyttelijästä ja vannoutuneesta demokraatista tuli eturivin republikaani ja Yhdysvaltain 40. presidentti? Teos käy läpi niin Reaganin nuoruusvuodet ja näyttelijäuran kuin toiminnan Kalifornian kuvernöörinä sekä Valkoisessa talossa vietetyt vuodet 1981–1989.

Muhammad AliThomas Hauser

Heti ilmestyttyään Pulitzer-palkintoehdokkaaksi noussut teos on kattavin ja asiantuntevin Muhammad Alista koskaan kirjoitettu elämäkerta.

Miä oon KotkastMirja Liukkonen – Anna-Leena Alivirta

Nostalginen ajankuva 1950-luvun Kotkasta.

Obaman valkoisessa talossaBen Rhodes

Yhdysvaltain entisen presidentin lähimpiin ulkopoliittisiin neuvonantajiin kuuluneen Ben Rhodesin muistelmateos on ainutlaatuisen yksityiskohtainen ja elävä sisäpiirikuvaus Barack Obaman presidenttikaudesta.