Kirja: Whitney Houston  (James Robert Parish)

Kirja on loppuunmyyty.

Whitney Houston 1963-2012James Robert Parish

Whitney Houstonin elämäkerta on tarina loistosta ja pimeydestä, vertaansa vailla olevasta menestyksestä ja yksityiselämän karikoista.
Upeaääninen Whitney ponnahti musiikkimaailman tähtikaartiin heti ensilevyllään vuonna 1985. Vuosina 1986–1987 Houston vastaanotti kaikki merkittävät musiikkialan palkinnot. 1990-luvulla Whitney saavutti menestystä myös näyttelijänä. Lisäksi Bodyguard-elokuvan sound-trackista tuli maailman parhaiten myynyt naisartistin albumi kautta aikojen.
Yksityiselämän puolella ei mennyt yhtä hyvin. Avioliitto laulaja Bobby Brownin kanssa oli väkivallan ja huumeiden sävyttämä eikä julkisuus kohdellut päihdeongelmien kanssa kamppailevaa artistia silkkihansikkain.
Whitney Houston löydettiin kuolleena hotellihuoneensa kylpyammeesta 11.2.2012. Kuolinsyyn tutkijan mukaan Houston kuoli huumeiden ja lääkkeiden yhteisvaikutukseen. Laulaja oli kuollessaan 48-vuotias.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2012
Sivumäärä: n.300 s.
Kirjastoluokka: 78.993

Muuta: suomennos Katri Tenhola, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Josef MengeleGerald L. Posner – John Ware

Tähän mennessä täydellisin kuvaus Josef Mengelen elämästä. Mengele tunnetaan yhtenä holokaustin pahimmista rikollisista, mutta teos avaa näkymän myös tämän jo melkeinpä myytiksi muuttuneen hahmon sukutaustaan ja siviilielämään.

Benedict CumberbatchNigel Goodall

Odotettu henkilökuva yhdestä aikamme suosituimmista ja mielenkiintoisimmista näyttelijäpersoonallisuuksista.

Agatha ChristieMarie-Hélène Baylac

Tuore kattava elämäkerta osoittaa, että Agatha Christien elämä oli yhtä vaiheikasta ja jännittävää kuin hänen kuuluisilla henkilöhahmoillaan neiti Marplella ja Hercule Poirotilla.

99 Wayne Gretzkyn tarinaAl Strachan & Wayne Gretzky

Kaikkien aikojen parhaan jääkiekkoilijan elämä kaukalossa ja sen ulkopuolella

Messi-ilmiöSanjeev Shetty

Läpikuvitettu henkilökuva, joka havainnollistaa Lionel Messin pelillisen nerokkuuden mm. lukuisin graafisin esityksin.