Kirja: 90 – Itsenäisen Suomen urheilusankareita (Markku Siukonen)

Kirja on loppuunmyyty.

90 – Itsenäisen Suomen urheilusankareita Markku Siukonen

 

Urheilu on ollut aina tärkeä osa suomalaista kansallisidentiteettiä. Itsenäisyytemme alkuaikoina Suomi käytännössä "juostiin maailmankartalle".Tämä teos, sen kuvat ja tarinat ovat kunnianosoitus 90 vuotta täyttävän Suomen urheilusankareille. Kirjassa tuodaan näyttävästi esiin kaikki suomalaiset urheilulegendat Hannes Kolehmaisesta, Paavo Nurmesta ja Veikko Hakulisesta aina Tero Pitkämäkeen asti unohtamatta menestyneitä joukkueita. Jokainen uusi sukupolvi on nostanut esiin uusia lajeja ja kansainvälistä mainetta saavuttaneita mestareita. Kirjassa on tarkka selvitys kunkin urheilijan elämästä ja saavutuksista, joita täydentää värikäs ja monipuolinen kuvitus. Teos soveltuu mainiosti jokaiselle suomalaiselle urheilunystävälle, niin lahjaksi kuin omaan käyttöön.

 

LOPPUUNMYYTY

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2007
Sivumäärä: n. 200 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Muuta: Kansi Niko Manikas

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Polkupyörällä Ukrainan halki Istanbuliin Matti Rämö

Matti Rämön seitsemäs matkakirja kuljettaa Baltian metsiin, Valko-Venäjän halki Ukrainaan, Mustanmeren poikki Georgiaan ja viimein vuoriston kautta Istanbuliin.

Polkupyörällä Islannissa Matti Rämö

Viidennessä matkakirjassaan Matti Rämö polkee Islannin ympäri

Sebastian AhoAntti Wennström

Kirja käy läpi Sebastian Ahon huikean tähänastisen jääkiekkouran vaiheet juniorivuosista kahteen NHL-kauteen Carolina Hurricanesissa.

Ilmiö nimeltä Real MadridKai Psotta

Kai Psotta perehtyy kirjassaan kaikkien aikojen legendaarisimman jalkapalloseuran menestyksen salaisuuksiin.

Jalkapallon MM-kisojen merkillinen historiaLuciano Wernicke

Ainutlaatuinen tietopaketti Jalkapallon MM-kisojen erikoisista tapahtumista ja varsinkin kulissien takana tapahtuneesta historiasta.