Kirja: Silmä silmästä (Ameneh Bahrami)

Kirja on loppuunmyyty.

Silmä silmästä Ameneh Bahrami

Kun kaunis iranitar Ameneh Bahrami kerta toisensa jälkeen torjuu innokkaan ihailijansa kosinnan, tämä heittää kostoksi rikkihappoa hänen kasvoilleen. Ameneh menettää näkönsä ja on tuomittu elämään loppuelämänsä kasvot julmasti tuhottuna.

Nuori nainen päättää aloittaa taistelun paitsi terveytensä, myös oikeuksiensa puolesta. Alkaa uskomaton oikeusprosessi. Uhrin ensisijainen vaatimus on verikosto. Ja islamilaisen oikeusistuimen antama tuomio onkin yksiselitteinen: silmä silmästä. Ameneh saa sokaista päällekarkaajansa hapolla.

Amenehin ensimmäinen ajatus on, että hän haluaa panna tuomion täytäntöön mahdollisimman pian. Vai voisiko hän sittenkin antaa anteeksi?

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2012
Sivumäärä: n. 250 s.
Kirjastoluokka: 99.1

Muuta: Suomennos Anne Mäkelä

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

KikkaKai Kortelainen

Intiimi elämäkerta paljastaa Kikasta puolen, joka jäi julkisuudelta piiloon. Läpi Kikan elämän hänen tukenaan ja lähimpänä ystävänään pysynyt pikkusisko Kati kertoo sisarensa traagisen tarinan rehellisesti ja avoimesti.

Juha SipiläRisto Uimonen

Risto Uimonen kertoo, mikä Juha Sipilä on miehiään ja miten aloitteleva poliitikko harppasi pystymetsästä vanhan valtapuolueen johtoon ja pian sen jälkeen vahvaksi pääministeriehdokkaaksi.

Liisa Lipsanen – BisnesladyPirkko Vekkeli

Liisa Lipsasen elämästä niin kuin hän on sen itse kokenut

Alex Ferguson Alex Ferguson

Manchester Unitedin legendaarisen managerin värikkäät muistelmat