Kirja on loppuunmyyty.
Hyvän ruoan terveysvaikutukset alkavat jo sen valmistamisesta. Myönteinen, utelias ja avoin asenne ruoanlaittoon ja elämään tekee keittiössä puuhaamisesta kokonaisvaltaisen nautinnon, oikean mielen ja makujen juhlan.
Tämä kirja esittelee monipuolisen valikoiman ruokia, jotka ovat ravitsevia, maukkaita ja mutkattomia. Herkullisten reseptien lisäksi kerrotaan tasapainoisen ruokavalion perusteista ja autetaan soveltamaan niitä ruoanvalmistukseen yksinkertaisella ja innostavalla tavalla.
Lisäksi tarjoataan hyödyllistä tietoa ruoka-aineiden konkreettisista terveysvaikutuksista sekä annetaan vihjeitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Sopii hyvin myös lahjakirjaksi
Ilmestymisaika: | 4/2010 |
Sivumäärä: | n. 140 s |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Muuta: Kansi Hanna Huokuniemi, valokuvat Satu Pirinen
Sipulikukat tuovat upeaa väriloistoa puutarhaan. 250 lajiketta kasvatusohjeineen.
Ajattomat mallit talven neuleisiin
Uusi, kiinnostava kävelyreitti vuoden jokaiselle viikonlopulle
Jos haluat varmistaa, että tärkeät hyönteiset asettuvat pihapiiriisi, rakenna niille viihtyisä asumus.
Kainuun ja Koillismaan hienoimmat luontokohteet karttoineen ja vinkkeineen yksissä kansissa