Kirja: Ylitunnollisuus - Eroon suorittamisen pakosta (Joanna Rose - Aleksander Perski)

Kirja on loppuunmyyty.

Ylitunnollisuus - Eroon suorittamisen pakosta Joanna Rose ja Aleksander Perski

Yhä useampi kärsii stressistä ja moni kokee työssään täydellisen uupumisen. Erityisesti nuorten naisten osuus stressiperäisiä oireita ja sairauksia potevista on noussut hälyttävästi.

Kirja kertoo miksi niin moni putoaa tunnollisuusloukkuun ja miten sieltä kiivetään ylös. Se neuvoo tunnistamaan varhaiset hälytysmerkit ja ohjaa parempaan itsetuntemukseen. Teos perustuu tukholmalaisessa Stressikeskuksessa saatuihin kokemuksiin. Karoliinisessa instituutissa vuodesta 2000 toiminut laitos hoitaa vaikeasta työuupumuksesta ja stressiperäisistä sairauksista kärsiviä potilaita takaisin terveempään, tasapainoisempaan ja onnellisempaan elämään.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2010
Sivumäärä: n. 320 s
Kirjastoluokka: 17.3

Muuta: Kansi Satu Kontinen, suomennos Vuokko Metsälä

Kirjan laji

Muita elämäntaitokirjoja

Miten onnistut työnhaussaKaisa Välivehmas

Hyviä ohjeita urasuunnitteluun, työnhaun eri vaiheisiin, omien vahvuuksien kartoittamiseen, piilotyömarkkinoiden löytämiseen ja oman osaamisen tehokkaaseen myyntiin.

Narsistin lapsenaJanne Viljamaa

Minkälaista on kasvaa narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivän vanhemman lapsena? Miten löytää tie alistuneisuudesta itsenäisyyteen, vähättelystä vahvaan itsetuntoon?

Pieni onnellisuuden kirjaMika Vehmersuo

Löydä onnen avaimet – pienin askelin kohti sisäistä tasapainoa.

ElämänmuutosSalla Korpela (toim.)

Yhä useampi suomalainen pohtii uranvaihtoa ja elämänsä suuntaa.

Elämisen vimma ja syvä ilo Pekka Hämäläinen

Pekka Hämäläisen pääteos kertoo, miten voimaannuttava vaikutus on positiivis-realistisella minäkuvalla ja miten tuo voimaantuminen muutetaan teoiksi omassa elämässä.