Kirja: HIM (Reinhardt Haydn)

Kirja on loppuunmyyty.

HIM Reinhardt Haydn

HIM on yksi suomalaisen musiikin suurimpia menestystarinoita maailmalla. HIM:n albumeita on myyty yhteensä noin 5 miljoonaa kappaletta. Jo ensimmäinen albumi Greatest Lovesongs Vol. 666 (1997) huomattiin ulkomailla. Seuraava albumi Razorblade Romance (1999) nousi listaykköseksi Suomessa ja Saksassa. Neljäs albumi Love Metal (2003) toi markkinoille uuden musiikkityylin love metallin. Syyskuun lopussa 2006 HIM ylitti USA:ssa ensimmäisenä suomalaisena bändinä 500 000 myydyn kappaleen rajan albumillaan Dark Light. Kirjassa seurataan bändin huimaa uraa helsinkiläisestä lähiöbändistä love metallin tiennäyttäjäksi maailmalla. Bändin historia ulottuu 1990-luvun puoliväliin, jolloin Ville Valo, Mikko Paananen (Mige Amour) ja Mikko Lindström (Lily Lazer tai Linde) perustivat silloin vielä His Infernal Majesty -nimellä kulkeneen oulunkyläläisen kokoonpanonsa. Myöhemmin bändiin ovat liittyneet Janne Puurtinen (Emerson Burton) ja Mika Karppinen (Gas Lipstick). Kirjassa kartoitetaan bändin koko ura uusimpiin keikkoihin ja levytyksiin asti. Mukana runsaasti upeita valokuvia.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2009
Sivumäärä: n. 160 s
Kirjastoluokka: 99

Muuta: Kansi Kalevi Nurmela

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Kuin kohtaisi satakielenMarja Mills

Vuosikymmeniä yksityisyyttään tarkkaan varjelleet Leen sisarukset kertoivat Millsille elämästään, lapsuudestaan, perheestään, Alabamasta ja Amerikan syvästä etelästä sekä siitä, miten Leen ikoninen romaani on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Äidiksi keskitysleirilläWendy Holden

Priska, Rachel ja Anka kulkivat Auschwitz-Birkenaun portista täynnä pelkoa vuonna 1944. Heillä oli pelkoonsa vielä tavallistakin suurempi syy, sillä heistä jokaisella oli salaisuus, jonka paljastuminen olisi merkinnyt välitöntä kuolemaa. He olivat raskaana.

Legoista rakennettu menestysJens Andersen

Maailman rakastetuimman lelubrändin ja sen omistajasuvun tarina

Juha SipiläRisto Uimonen

Risto Uimonen kertoo, mikä Juha Sipilä on miehiään ja miten aloitteleva poliitikko harppasi pystymetsästä vanhan valtapuolueen johtoon ja pian sen jälkeen vahvaksi pääministeriehdokkaaksi.

Sylvi SalonenPirkko Vekkeli – Ismo Loivamaa

Sylvi Salonen oli suuren luokan näyttelijätär, jonka elämästä riittää herkullisia anekdootteja. Vetävässä elämäkerrassa muistojaan Sylvistä kertovat hänet läheisesti tunteneet ystävät ja työtoverit.