Kirja: Urheilutieto 2004 (Markku Siukonen)

Kirja on loppuunmyyty.

Urheilutieto 2004 Markku Siukonen

Urheilun vuosikirja 2004 on jo neljännesvuosisadan ajan kuulunut urheiluväen vakiolukemistoon. Kirjaan on koottu urheiluvuoden 2003 tärkeimmät tapahtumat. Suomen ja kansainvälisen urheilun huippuhetket on koottu yksiin kansiin sanoin, kuvin, tuloksin ja tilastoin. Mukana ovat mm. alppihiihdon, hiihdon, jääkiekkoilun, keilailun, uinnin ja yleisurheilun MM-kilpailut sekä formula- ja rallikausi 2003.

Tuloskalenterissa on yli 80 Suomessa ja maailmalla harrastettavaa urheilulajia. Lyhyen urheilullisen pienoiselämäkertansa kirjan sivuille ovat saaneet suurimmat urheilusankarit 2003–2004 tärkeimpine henkilötietoineen ja saavutuksineen.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 3/2004
Sivumäärä: 320 s.
Kirjastoluokka: 79.1

Kirjan laji

Lisää urheilukirjoja

Jalkapallon MM-kisojen merkillinen historiaLuciano Wernicke

Ainutlaatuinen tietopaketti Jalkapallon MM-kisojen erikoisista tapahtumista ja varsinkin kulissien takana tapahtuneesta historiasta.

Aleksander BarkovJoni Yli-Mäenpää

Kirja käy läpi Aleksander Barkovin koko uran Tapparan junioriajoista NHL:n supertähdeksi ja oman joukkueensa Florida Pantherisin kapteeniksi.

Polkupyörällä Islannissa Matti Rämö

Viidennessä matkakirjassaan Matti Rämö polkee Islannin ympäri

Niki LaudaMaurice Hamilton

Formulalegenda Niki Laudan uskomattoman elämäntarinan kertoo hänet yli 40 vuotta tuntenut Maurice Hamilton. Ääneen pääsevät myös Niki Laudan perheenjäsenet, ystävät, kilpakumppanit ja työtoverit, joiden kertomukset ja anekdootit valottavat elävästi erikoislaatuista ja vaikuttavaa persoonaa.

Gordie Howe

Omaelämäkerrassaan Gordie Howe kuljettaa lukijan pitkän ja monipolvisen kiekkouransa vaiheisiin, mutta kertoo myös yksityisemmästä Gordiesta, lama-ajan lapsuusvuosista ja elämästään kaukaloiden ulkopuolella.