Kirja: Arvot ja edut ristiriidassa (Heikki Roiko-Jokela)

Kirja on loppuunmyyty.

Arvot ja edut ristiriidassa Heikki Roiko-Jokela

Erämaa vai talousmetsä - suojelu vai työllisyys - ekologiset arvot vai tehometsätalous? Valtion metsiin liittyvät konfliktit ovat jälleen keskustelujen aiheina. Ilmiö ei ole kuitenkaan uusi, vaikka julkisuudessa kiistojen historialliset lähtökohdat joskus unohtuvat. Teoksessa käsitellään viittä suomalaista metsäkonfliktia. Lähdeaineistona on käytetty mm. Metsähallituksen ja oikeuslaitosten asiakirjoja. Työn kuluessa on myös keskusteltu teemaan liittyvistä kysymyksistä kiistojen osapuolten kanssa.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2003
Sivumäärä: 264 s.
Kirjastoluokka:

Kirjan laji

Muita tietokirjoja

Onko siellä ketäänMarkus Hotakainen

Miten Maan ulkopuolista älyä ja sen mahdollisia asuinsijoja on yritetty etsiä ja millaisia etsintöjä on parhaillaan käynnissä? Entä mitä vieraan älyn löytyminen merkitsisi ihmiskunnalle?

Kossu Jonna Pulkkinen

Koskenkorvalla on vahva imago ja siihen liittyy paljon tapoja ja perinteitä. Kossu – Koskenkorvan ja suomalaisen vodkan historia on perinpohjainen kirja kirkkaan alkoholin valmistuksesta maassamme.

Myötätuntoinen valmennusPekka Hämäläinen

Kirja vie myötätuntoisen ja kannustavan valmentamisen ytimeen. Asiantuntijoina suomalaiset huippuvalmentajat.

Pohjois-Koreassa vain porsaat ovat onnellisiaKai Myrberg

Ainutlaatuinen yhdistelmä matkakertomusta ja absurdin valtion vaiheiden kuvausta. Kirja ei kerro vain matkalaisen eriskummallisista kokemuksista, vaan antaa myös tiiviin annoksen tietoa maan historiasta ja kehityksestä, sekä siitä, miten tämä outo valtio toimii.

Mitä mieltä Suomessa saa ollaTimo Vihavainen, Marko Hamilo, Joonas Konstig (toim.)

Mistä arvokonservatismin nousussa todellisuudessa on kyse? Hätkähdyttävän ajankohtainen puheenvuoro arvomaailmojen yhteentörmäyksestä nyky-Suomessa.