Kirja on loppuunmyyty.
Suomalaiset edustavat maailman konjakinkulutustilastojen kärkeä. Jalo kullanruskea juoma on jo kauan lämmittänyt suomalaisten kieltä, sielua ja mieltäå.
Hitaasti tammen kanssa kypsyneen konjakin aromimaailma on uskomattoman rikas; siitä voi erottaa niin hedelmien, kukkien kuin mausteidenkin makuvivahteita. Lukuisista erityylisistä ja -ikäisistä konjakeista löytyy aina se oikea erilaisiin tilanteisiin ja makuihin. Konjakista on moneksi. Se sopii niin aperitiiviksi, digestiiviksi kuin ruoanlaittoonkin.
Kertoisinko konjakista? vei lukijan matkalle kultaisen juoman synnyinseudulle, kurkistaa maailman tunnetuimman juoman historiaan ja antaa vinkkejä konjakista nauttimisen moniin tapoihin.
LOPPUUNMYYTY
Ilmestymisaika: | 10/2005 |
Sivumäärä: | 96 s. |
Kirjastoluokka: | 68.27 |
Muuta: Kansi Juha Virkki
Rämön neljäs huima matkakirja
Sipulikukat tuovat upeaa väriloistoa puutarhaan. 250 lajiketta kasvatusohjeineen.
Jos haluat varmistaa, että tärkeät hyönteiset asettuvat pihapiiriisi, rakenna niille viihtyisä asumus.
Sukkapari syntyy näppärästi pyöröpuikoilla
Kainuun ja Koillismaan hienoimmat luontokohteet karttoineen ja vinkkeineen yksissä kansissa