Kuningas Charles III Antonio Caprarica

Millainen mies kuningas Charles III on esiripun takana? Mitä hän ajattelee politiikasta, maailman ympäristön tilasta, miten hän haluaa uudistaa kuningashuonetta ja millaisen monarkian hän tuo tullessaan?

Sadat miljoonat ihmiset seurasivat 6. toukokuuta 2023, kuinka 74-vuotias Charles III kruunattiin Westminster Abbeyssa kuninkaaksi. Hänen tiensä valtaistuimelle on ollut poikkeuksellisen pitkä ja kuoppainen.
Ankara isä halusi kasvattaa ujosta ja epävarmasta pojasta kovemman lähettämällä hänet samaan kouluun, jota oli itse käynyt. Prinssin elämä sisäoppilaitoksessa ei ollut helppoa, ja häntä kiusattiin siellä paljon.
Ennen kuninkaaksi tuloaan prinssi Charles tuli tunnetuksi kestävän kehityksen ja vastuullisen liiketoiminnan puolestapuhujana, syrjäytyneiden nuorten tukijana sekä lukuisista muista hyväntekeväisyysprojekteistaan.
Kuninkaallinen perhe kielsi Charlesilta hänen suuren rakkautensa, Camillan. Charles meni naimisiin Diana Spencerin kanssa, mutta yhteydenpito Camillaan ei katkennut missään vaiheessa. Kolmiodraaman paljastuminen ja Dianan traaginen kuolema heittivät varjon Charlesin ja koko kuninkaallisen perheen ylle pysyvästi. Charles taisteli kuitenkin itsensä takaisin parrasvaloihin, ja myös Camilla saavutti lopulta kuninkaallisen perheen ja kansan hyväksynnän.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2024, viikolla 8
Sivumäärä: n. 360 s.
Koko: 135 x 215 mm
Sidosasu: Sidottu
Kirjastoluokka: 9
Kovakantisen ISBN: 9789524101363
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789524101370
Äänikirjan ISBN: 9789524101387

Muuta: Suomennos Anna-Maija Luomi, Kansi Tilla Larkiala/Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Suosittelemme myös

Elisabet IIAntonio Caprarica

Windsorin hallitsijasuvun perin pohjin tunteva ja kuningattaren useaan otteeseen tavannut Antonio Caprarica paljastaa kirjassaan kuningatar Elisabetin yksityisemmän puolen, ihmisen instituution takana.

Elizabeth ja PhilipIngrid Seward

Ingrid Seward kertoo uudessa kirjassaan kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin 70-vuotisen avioliiton koko tarinan.

Viikingeistä VictoriaanSanna-Mari Hovi

Kiehtova matka Ruotsin kuningashuoneen historiaan

Kuninkaalliset veljeksetCristopher Andersen

Ainutlaatuisen intiimi näkymä prinssien ja heidän puolisoidensa elämään