Ferry Lanen kutsu Nicola May

Kolmekymppinen Kara Moon on aina miettinyt, olisiko hänen pitänyt seurata unelmaansa ja lähteä opiskelemaan floristiksi. Hän ei kuitenkaan ole halunnut jättää isäänsä yksin, vaan on jäänyt kotikaupunkiinsa Hartmouthiin, jossa hän on työskennellyt Ferry Lane Marketin kukkakojulla koulun loppumisesta lähtien. Mutta kun hänen kelvoton poikaystävänsä pettää hänet ja varastaa hänen säästönsä, Kara päättää löytää elämälleen kokonaan uuden alun. Hän ryhtyy vuokraamaan ylimääräistä huonettaan ulkomaisille vieraille, mikä aiheuttaa kuhinaa ja juoruja tiiviissä yhteisössä.
Karalle saapuu odottamatta nimetön postilähetys, jossa on mukana lentolippu New Yorkiin. Uteliaana tästä salaperäisestä kutsusta Kara lähtee ensimmäiselle kolmesta matkasta, jotka muuttavat hänen elämänsä pysyvästi. Matkustaessaan mantereiden halki hän oppii paljon niin itsestään kuin elämästä ja rakkaudestakin. Jokainen seikkailu kuljettaa Karaa lähemmäksi sellaista tulevaisuutta, joka vastaa hänen syvimpiä toiveitaan.

Ferry Lanen kutsu aloittaa viihdyttävän Ferry Lane -romaanisarjan, joka kuvaa englantilaisen pikkukaupungin värikästä elämää.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 6/2024, viikolla 24
Sivumäärä: n. 340 s.
Koko: 151 x 225 mm
Sidosasu: nidottu
Kirjastoluokka:
Pehmeäkantisen ISBN: 9789523759657
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523759664
Äänikirjan ISBN: 9789523759671

Muuta: Suomennos: Matilda Forstadius Kansi: Justine Florio/Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Suosittelemme myös

Kulmakauppa Cockleberry BayssaNicola May

Joskus tulevaisuuden avaimet ojennetaan käteen – kirjaimellisesti. Cockleberry Bay -sarjan valloittava aloitus.

Salaisuuksia Cockleberry BayssaNicola May

Lukijat valloittanut Cockleberry Bayn porukka on taas täällä: Rosa, Josh, Mary, Jakob, Sheila, Titch – ja tietysti myös hurmaava kääpiömäyräkoira Hot. Sarjan toinen osa on täynnä draamaa ja romantiikkaa.

Kahvila Cockleberry BayssaNicola May

Uusi elämänvaihe vaatii Rosalta vaikeita päätöksiä. Pian pienen idyllisen rantakaupungin pinnan alla alkaa kuplia.

Joulu Cockleberry BayssaNicola May

Cockleberry Bay -sarjan päätösosassa Rosa ja hänen hurmaava mäyräkoiransa Hot valmistautuvat ystävineen tapahtumientäyteiseen jouluun.