Luonnosta käsin Koti kauniiksi luonnonmateriaaleillaTiina Rinne

Kauniit luonnon materiaalit sopivat suomalaiseen kotiin. Inspiroiva kädentaito-opas neuvoo, miten lähiluonnon moninaisista aarteista syntyy upeita koriste-esineitä.

Luonnosta käsin -kirjan inspiraation lähteenä on suomalainen luonto ja sen neljä vuodenaikaa. Jokaisella materiaalilla on aikansa. Kevät notkistaa pajut, risut ja tuohet, kesä saa kukat kukoistamaan, syksy hehkuu väreissä ja talvi tuo kaamoksen karua kauneutta materiaaleihin.

Kirjassa on paljon eri vuodenaikojen kransseja sekä ohjeet mm. hyttyskarkottimeen, metsäneidon tiaraan, betonipeuraan, marjavarjostimeen, pihlajanmarjarepoon, järvililjanaruun, maitohorsmahimmeliin, pajulintulautaan, variksenmarjaluutaan ja retkeilijän nuotion sytykkeeseen.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 9/2023, viikolla 37
Sivumäärä: 150
Koko: 170 x 240 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 65
Kovakantisen ISBN: 9789523759572
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523759589

Muuta: Kansi: Tiina Rinne ja Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Lisää käsityö- ja kotikirjoja

KuivakukkiaMari Nuikka & Marjo Ronkainen

Kuivakukat ovat tämän hetken kiinnostavin kukkatrendi. Tämä kirja esittelee 20 tee se itse -ohjetta, jotka innostavat kokeilemaan uutta ja sopivat aloittelijallekin.

Vilukissan villapipotSarita Kotkavalkama

20 toinen toistaan kauniimpaa mallia värikkäisiin kirjoneulepipoihin.

SukkataikaaSafiyyah Talley

Kaikkien aikojen helpoin tapa neuloa sukkapari

Tuohesta tehtyEeva Rutanen & Jaana Öljymäki

30 selkeillä työvaihekuvilla varustettua ohjetta erilaisiin sisustus-, somistus-, käyttö- ja lahjaesineisiin sekä koruihin.