Koodinimi Wagner Gustaf Skördeman

Huikean jännittävä Sara Nowak -trilogian päätösosa vie lukijan yhä syvemmälle vakoilujärjestöjen maailmaan. Hyytävä tarina kiertyy Venäjän aggressiivisiin laajentumispyrkimyksiin.

Ruotsin entinen ulkoministeri löydetään kuolleena – ilman päätä. Rikos osoittautuu brutaaliksi johdannoksi sarjaan vallanpitäjien murhia. Kun Sara Nowak ja hänen kollegansa saavat selville mihin jäljet johtavat, he kohtaavat hengenvaarallisen vihollisen, joka on sisällyttänyt salamurhasuunnitelmiinsa myös Saran lapset.
Lontoossa venäläinen oligarkki kuolee räjähdyksessä. Syyllinen on Agneta Broman, agentti, joka aktivoitiin vuosien hiljaiselon jälkeen eliminoimaan peitenimellä Geiger toiminut vakooja. Nyt Agnetaa itseään saalistaa Venäjän sotilastiedustelupalvelu GRU.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2023, viikolla 8
Sivumäärä: n. 400 s.
Koko: 151 x 225 mm
Sidosasu: Sidottu, suojapaperi
Kirjastoluokka: 84.2
Kovakantisen ISBN: 9789523757004
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523757011
Äänikirjan ISBN: 9789523757028

Muuta: Suomennos: Katarina Luoma, Kansi: Jatta Hirvisaari / Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Suosittelemme myös

GeigerGustaf Skördeman

Huikea vakoilutrilleri Varustamo- ja Murha Sandhamissa -sarjojen käsikirjoittajalta. Agneta Broman on juuri hyvästellyt kylässä olleet lapsenlapset, kun lankapuhelin soi. Kuulokkeesta kuuluu vain yksi sana: Geiger. Tätä soittoa Agneta on pelännyt vuosikymmeniä. Hän tietää, mitä se merkitsee......

FaustGustaf Skördeman

Suositusta vakoojatrilleri Geigeristä alkaneen Sara Nowak -sarjan itsenäinen jatko-osa on juuri niin taidokas, kuin vain tv:n menestyssarjojen käsikirjoittajalta voi odottaa.