Kadotettu nainen Anna Ekberg

Kriitikkojen ylistämä kolmas Anna Ekberg -romaani Kadotettu nainen on tunteisiin käyvä huikea trilleri.
Yksi kohtalokas hetki muuttaa koko elämän. Ugandassa asuva Rebekka on matkalla synnytyssairaalaan, kun tapahtuu auto-onnettomuus. Kuin ihmeen kautta Rebekka selviää hengissä, mutta menettää äitinsä ja syntymättömän lapsensa.
Seitsemäntoista vuotta myöhemmin kohtalo jakaa uuden iskun. Rebekalla todetaan aggressiivinen syöpä, josta selvitäkseen hän tarvitsee luuydinsiirron lähisukulaiselta.
Rebekan ainoa lähisukulainen, tyttärestään vieraantunut isä, todetaan sopimattomaksi luuydinluovuttajaksi. Rebekan toivo näyttää olevan mennyttä.
Isä kuitenkin paljastaa kauan piilottelemansa salaisuuden. Rebekan lapsi ei menehtynytkään auto-onnettomuudessa, vaan pieni tytär annettiin adoptoitavaksi.
Rebekka haluaa nähdä tyttärensä ennen kuolemaansa ja lähtee toivottomalta tuntuvalle etsintämatkalle Afrikkaan.
Samaan aikaan Kööpenhaminassa poliisi tutkii julmaa afrikkalaisperäisen naisen murhaa, joka osoittautuu osaksi kansainvälistä salaliittoa. Ja jolla on yhteys Rebekan menneisyyteen.
Kadotettu nainen on kertomus epäoikeudenmukaisuudesta ja epätoivosta, mutta myös ehdottomasta rakkaudesta ja mahdottomilta tuntuvien esteiden ylittämisestä.

**** Anna Ekbergin uusi kirja käsittelee vakavia aiheita. Tarina on hyvin rakennettu, hyvin kerrottu ja sydämeenkäyvä. – Jyllands-Posten

***** Luultavasti vuoden paras tanskalainen dekkari. – Københavneravisen

***** Jos aiot lukea vain yhden romaanin tänä kesänä, olkoon se tämä. Kadotettu nainen on realistinen ja ajatuksia herättävä mestariteos. – Crossingjourneys.dk

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2020
Sivumäärä: n. 450 s.
Kirjastoluokka: 84.2
Pokkarin kirjastol.: T84.2
Pokkarin ISBN: 9789523750951
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523750111
Äänikirjan ISBN: 9789523750456

Muuta: Suomennos: Katarina Luoma Kansi: Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Aiemmin ilmestynyt

Salattu nainenAnna Ekberg

Salattu nainen on vangitsevan toimintatrillerin ja kiihkeän rakkaustarinan täydellinen yhdistelmä. Suosittelemme. Kannattaa tutustua.

Uskottu nainenAnna Ekberg

Rakkaudessa on voittajia ja häviäjiä. Mitä olet valmis tekemään voittaaksesi? Uusi huikea trilleri menestysromaanin Salattu nainen tekijältä.