Joogaa Suomessa Esittelyssä eri lajitPiritta Porthan ja Timo Porthan

Joogaa Suomessa esittelee tekstien ja valokuvien avulla 20 Suomessa tällä hetkellä harjoitettavaa joogalajia. Mukana ovat niin perinteiset lajit, kuten astanga- ja hatha-jooga kuin uudemmat akro-,nauru- ja SUP-jooga.  Myös raskaana oleville, äijille, senioreille  ja lapsille on omat ryhmänsä. Tutustumalla eri vaihtoehtoihin jokainen löytää itselleen parhaiten sopivan.
Piritta Porthan on haastatellut kirjaa varten eri joogalajien ammattilaisia ja koonnut kirjaan perusteellisen esittelyn kustakin lajista ja lajin tyypillisistä joogaharjoituksista.
Joogaa Suomessa toimii oppaana joogan aloittamisesta kiinnostuneille sekä niille joogan harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan uusia joogalajeja.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 4/2019, viikolla 16
Sivumäärä: 162 s.
Koko: 200 x 220 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 59.331
ISBN: 9789523127975

Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Muita harrastekirjoja

160 uutta ristikkoaTimo Kokko

160 ennen julkaisematonta ristisanatehtävää ratkaisuineen

Taikurin parhaat korttitemputNicholas Einhorn

Englantilainen mestaritaikuri paljastaa hämmästyttävien korttitemppujen salaisuudet. Erinomainen opaskirja opettaa, miten saat kortit katoamaan, ilmestymään, muuttamaan väriään tai jopa uhmaamaan painovoiman lakeja.

Kaikkien aikojen urheilutietovisaAki Huovinen & Toni Latvamäki

1 000 kysymystä ja vastausta urheilun eri lajeista ja ilmiöistä.

KeppariystäväniVilma Virtanen & Saija Leed

Toivekirja 7-15-vuotiaille keppihevosharrastajille, keppihevostallien pitäjille ja alan kilpailuissa kisaaville. Tekijöinä pitkän linjan keppariharrastajat. Kuin perinteinen ja suosittu ystäväkirja, mutta tähän kirjaan täytetään sekä omien keppihevosten että harrastuksen piiristä saatujen ystävien tiedot.

3D-piirtämisen taitoStefan Pabst

Luo 3D-kuvia, jotka saavat katsojan hieraisemaan silmiään.