Tulen varjot Pierre Lemaitre

Itsenäinen jatko-osa Pierre Lemaitren maailmanmenestysromaanille Näkemiin taivaassa.
Eletään vuotta 1927. Pariisin kerma tasavallan presidenttiä myöten on kerääntynyt pankkiiri Marcel Péricourtin hautajaisiin.
Juuri ennen kuin väkijoukko alkaa siirtyä hautausmaalle, vainajan tyttärenpoika, 8-vuotias Paul, heittäytyy Pericourtin palatsin kolmannen kerroksen ikkunasta ja halvaantuu.
Pankkiirin tytär Madeleine perii isänsä suunnattoman omaisuuden. Aikana, jolloin naisilla ei ole oikeutta edes allekirjoittaa shekkejä, on pankki-imperiumin johtaminen Madeleinelle kuitenkin ylivoimainen tehtävä.
Madeleinella on myös vihamiehiä, jotka kateuden, vihan tai mustasukkaisuuden ajamina ovat valmiit syöksemään Madeleinen ja Paulin perikatoon.
Samalla kun talouskriisi uhkaa koko Eurooppaa ja tulevan maailmanpalon ensimmäisiä liekkejä viritellään jo Saksassa, Madeleine joutuu käymään omaa taisteluaan vihollisiaan vastaan.
Historiallisen ajankuvan värikkyys, monisäikeiset henkilöhahmot ja näkökulmatekniikan mestarillisuus tekevät Tulen varjojen lukemisesta jännittävän ja nautinnollisen elämyksen.

Tulen varjoja on odotettu pitkään Goncourt-palkinnon jälkeen, ja se on todellinen onnistuminen. Erityistä on, miten viihdyttävä se on ja miten hyvin taustatutkimus on tehty. – – Romaanin kudelma on varsin tiheä, eikä se todellakaan ikävystytä hetkeäkään.    – France Inter

Tulen varjot: Mestariteos ****     – La Presse

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 10/2018
Sivumäärä: n. 530 s
Koko: 148 x 210 mm
Sidosasu: Sidottu, suojapaperi
Kirjastoluokka: 84.2
ISBN: 9789523127159
Sähkökirjan ISBN (epub): 9789523127357
Äänikirjan ISBN: 9789523127753

Muuta: Suomennos Susanna Hirvikorpi, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Suosittelemme myös

Näkemiin taivaassaPierre Lemaitre

Ranskan arvostetuimmalla kirjallisuuspalkinnolla, Prix Goncourtilla vuonna 2013 palkittu teos on unohtumaton kuvaus sodan raakuudesta, ihmisluonnosta, toveruudesta ja perhesiteiden voimasta.

AlexPierre Lemaitre

Pierre Lemaitren huikea trilleri ALEX palkittiin ilmestymisvuonnaan 2013 The International Dagger -palkinnolla vuoden parhaana rikosromaanina.

CamillePierre Lemaitre

Vuoden 2015 International Dagger -palkinnon voittaja! Kansainvälinen Crime Writers’ Association palkitsi Pierre Lemaitren jo toistamiseen vuoden parhaasta rikosromaanista.

IrènePierre Lemaitre

Irène on kirjallinen palapeli, jota kootessa niin lukija kuin ylikomisario Camille Verhoeven joutuvat todistamaan rikoskirjallisuuden klassikoista inspiroituvan sarjamurhaajan aikaansaannoksia.

RosiePierre Lemaitre

Mikä on äidin rakkauden hinta ja kuka sen joutuu maksamaan?

SilmukkaPierre Lemaitre

Kirjallisesti ansiokas psykologinen trilleri useaan kertaan palkitulta jännityksen mestarilta. Teos kietoo niin päähenkilönsä kuin lukijansa silmukkaan, joka hellittää otteensa vasta yllättävässä loppunäytöksessä.