Kirja: Herkuttele perunoilla  (Catherine Gerbod)

Kirja on loppuunmyyty.

Herkuttele perunoilla Ranskalaisen keittiön 100 parasta reseptiäCatherine Gerbod

Peruna on mainettaan monipuolisempi ruoka, joka sopii aterialle kuin aterialle sesongista tai tilaisuudesta riippumatta. Siitä syntyy niin näppärää sormiruokaa ja mainioita alkupaloja kuin suussa sulavia lisukkeita, salaatteja tai vaikka koko aterian pääruoka. Ei ole sattumaa, että peruna on maailman suosituimpia ruoka-aineita.
Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 8/2016, viikolla 31
Sivumäärä: 184 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: Suomennos Mirkka Santala Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.

Kakkuja kasviksistaYsanne Spevack

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

Jallu Jonna Pulkkinen

Jallu on osa maamme kulttuurihistoriaa, romanttisten reissumiesten ja rajujen rokkareiden juoma, jota nautitaan hyvässä seurassa, pilke silmäkulmassa. Mutta kuinka siitä tuli sellainen?