Kirja on loppuunmyyty.
Peruna on mainettaan monipuolisempi ruoka, joka sopii aterialle kuin aterialle sesongista tai tilaisuudesta riippumatta. Siitä syntyy niin näppärää sormiruokaa ja mainioita alkupaloja kuin suussa sulavia lisukkeita, salaatteja tai vaikka koko aterian pääruoka. Ei ole sattumaa, että peruna on maailman suosituimpia ruoka-aineita.
Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.
Ilmestymisaika: | 8/2016, viikolla 31 |
Sivumäärä: | 184 s. |
Kirjastoluokka: | 68.2 |
Muuta: Suomennos Mirkka Santala Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy
Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.
36 toinen toistaan herkullisempaa juustokakkureseptiä. Kirjan ohjeilla syntyvät sekä klassiset amerikkalaistyyliset keksipohjaiset tuorejuustokakut että keveämmät, rahkasta valmistettavat kakut.
Tarjottavaa arkeen ja juhlaan. Mukana on niin perinteisiä retro-piirakoita kuin uusia tuttavuuksia.
Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.
Jokaisen terveellistä ruokavaliota noudattavan toivekirja sisältää 40 herkullista ja helppotekoista reseptiä aamiais-, lounas-, välipala- ja jälkiruokasmoothieihin.